Könyvjelzők

Resident Evil 4 remake

Alternatív nevek:

Resident Evil 4 Remake A kultikus thriller 4. részének frissített kiadása. Játszhatsz PC-n. A grafika frissült, a textúrák átrajzolták nagyobb felbontásban, és a hardverigények is nőttek. A hangzás és a hangjáték továbbfejlesztett, a zene pedig úgy lett megválasztva, hogy megteremtse a hátborzongató Raccoon City sötét hangulatát.

A játék frissített verziójának története továbbra is jó. Az a küldetésed van, hogy megmentsd az elnök elrabolt lányát egy Raccoon City nevű városban. Ezen a kis településen ember okozta katasztrófa történt, amely szörnyű humanoid szörnyekké változtatta a lakosságot.

A mentőakció nehéz lesz:

  • Fedezze fel a várost hasznos tárgyak és fegyverek után kutatva
  • Hozza létre újra a történteket
  • Találd meg az összes nyomot, ami az értékes túsz helyéhez vezet
  • Segíts neki ebből a pokoli helyről, és szállj ki magadból

A kaland során ki kell pusztítanod azokat a halálos lényeket, amelyekké a helyieket az utad során változtatták.

Egy ilyen helyen nagyon nehéz egyszerűen túlélni, és a túlélésen kívül egy fontos küldetésről is gondoskodnia kell. Ha az első kiadást játszotta, akkor nem lesz nehéz kitalálni a vezérlőket. De ha ez az első ismerkedés a játékkal, akkor a fejlesztők egy rövid oktatóanyagot készítettek, amely ebben az esetben hasznos lesz.

Ha haladsz, egyre több veszélyes lakóval fog találkozni ezen a szörnyű helyen. Szerezz tapasztalatot karaktered szintre emeléséhez és harci képességeid fejlesztéséhez. Gondosan vizsgálja meg az útvonal összes zugát, nehogy lemaradjon az elsősegélynyújtó készletekről, lőszerekről és erősebb fegyverekről, amelyek jól jöhetnek az úton.

Irtsd ki a szörnyeket, a főszereplő Leon S. Kennedy elsősorban lőfegyvereket fog használni. Mentsd meg a lőszeredet, mert az elátkozott város borongós tájain szörnyű lények rejtőznek, amelyeket az első lövéstől nem lehet megállítani. A legveszélyesebbek a bossok, akiket még gránátok segítségével is nehéz megölni. Használd a lopakodást, hogy megakadályozd, hogy az ellenséged észrevegyen, és támadj meglepetéssel.

A bányatelepen gyalogosan és olyan járművek segítségével is körbe kell utazni a városban, mint a hajó vagy a kocsi. Ez érdekesebbé és változatosabbá teszi a játékmenetet.

Jó minőségű grafika, de a táj komor, mint maga a város. Nehéz kitalálni, milyen borzalmak rejtőznek az árnyékban a következő kanyar körül.

A

Playing Resident Evil 4 Remake mind azoknak, akik már ismerik a sorozat játékait, és új játékosoknak is tetszeni fog. A cselekmény megértéséhez jó ismerni a háttértörténetet, de nem szükséges. A játék egy különálló narratíva, és minden információt, amely segít megérteni, mi történik, a játék kezdete előtt elmondjuk Önnek.

A

Resident Evil 4 Remake ingyenes letöltése PC-re sajnos nem fog működni. A játék megvásárolható a Steam platformon vagy a fejlesztő weboldalán.

Kezdje el a játékot most, hogy a lehető leghamarabb segítsen egy fogolynak, aki életveszélyben van!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more