Könyvjelzők

Resident Evil 7: Biohazard

Alternatív nevek: Resident Evil 7

Resident Evil 7: A Biohazard (Resident Evil 7) nem a szíve gyenge.

Resident Evil 7: Vásároljon Biohazard-ot - a 2017-es várt eseményt a csípő idegek rajongói között, és egy virtuális horrorfilmbe kerülve. A játékprojekt, mint az előző hat rész, egy nagy médiafranchise része, beleértve a népszerű Resident Evil teljes hosszúságú filmeket, könyveket és képregényeket, valamint egy sor gyűjthető cselekvési figurát a karakterekkel.

Minden része a játéknak, és az első, ami 1996-ban jelent meg, nagyon népszerű volt a játékosok körében, és jelentős hatást gyakorolt ​​a túlélési horror műfaj fejlődésére, közelítő fordításban úgy tűnik, mint egy rémálom. Amint azt a neve is jelzi, a fő tét az, hogy a hősnek meg kell küzdenie minden nehézséget és megbirkóznia a megfogalmazott feladatokkal anélkül, hogy életben maradnának, és a szerzők megpróbálják elérni az útját a félelmet, szörnyeket és kísérleteket, amelyek a hűsítést hűtik.

Play a játékot a Resident Evil 7-nek, ellentétben a korábbi játékokkal, először személynek kell lennie, aminek köszönhetően a felhasználók realisztikusabban érezhetik mindazt, ami a monitoron történik, hozzáadja az izgalmat, hogy csatlakozhat egy PlayStation sisakhoz. Az akciófilmek műfaja a múlté, ez a változat arra törekszik, hogy az extrém körülmények között a túlélésre koncentráljon, kis mennyiségű erőforrással és sok ellenséggel. Maga a telek elég kegyetlen és horror jelenetekkel teli. Mielőtt bekerülne a félelem és a veszély világába, le kell töltenie a Resident Evil 7-et, ez a játék egy ügyfél, így nem tudod letölteni a programot. A személyi számítógépekre vonatkozó rendszerkövetelmények még nem ismertek, a szerzők eddig bejelentették, hogy a játék a Microsoft Windows alatt fut, bár a PlayStation 4, a PlayStation VR és az Xbox One változatai vannak.

Resident Evil 7 parcellás tulajdonság (Resident Evil 7).

Play Resident Evil 7, folytatva az előző szakasz történetét. Minden esemény 2017-ben történik, Louisiana államban, ahol a valóságban nincs város, Delvi néven. Ethan főszereplő Mia-tól, a feleségétől, aki eltűnt három évvel ezelőtt, híreket kap, és már elkezdte meghalni. A kapott levél a hősnek egy másik államba megy, ahol nemcsak szeretett, hanem a Bakers szörnyű családjával is találkozik.

-ből áll
  • Ja a család feje,
  • Margarita Jack felesége,
  • Lukas fia a Bakers párnak,
  • A fogyatékkal élő nők egy székre láncolva, nem nevezem el.

B Resident Evil 7: A Biohazardnak játszania kell az Ethan szerepében. Ez a karakter hihetetlen eseményekkel szembesül, a levél egy elhagyott házba vezet, így Mianak kell lennie. A ház baljós, mielőtt feleségével, Ethannal találkozik, sok rejtvényt kell megoldania, és meg kell találnia az összes szükséges dolgot, ami elmondja Mia eltűnésének történetét. Ahhoz, hogy segítsen a hősnek hívni egy bizonyos Zoe-tól, azt mondja neki, hogy miután a karakter belépett a házba, csak a tetőtéren tud kijutni.

. Idővel egyértelművé válik a játékosok számára, hogy ebben a kastélyban is vannak mesterek, agresszívek és nem mentálisan kiegyensúlyozottak. Ethan meg kell próbálnia megölni őket, hogy életben maradhasson, de kiderül, hogy valamivel fertőzöttek, ez az anyag halhatatlanná teszi őket. A fellépés nemcsak egy elhagyott kastélyban, hanem egy roncsos hajón is zajlik. Aztán beleesnek a régi sóbányákba és természetesen a laboratóriumba. A fejlesztők váratlan befejezést ígérnek a játékosoknak.

In Resident Evil 7: Biohazard (Resident Evil 7), kevés fegyver és lőszer van, így a felhasználóknak mindig el kell döntenie, hogy mit tegyenek, elpusztítsák a maradék patront, vagy elrejtsék és várják el a veszélyt, és talán csak megkerüljék az ellenséget hátulról, és kikapcsolják egy ideig mert az ellenfelek halhatatlanok.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more