Könyvjelzők

Resident Evil 2

Alternatív nevek: Resident Evil 2

A legtöbb játék készült a film témája, és élvezze az őrült népszerű a játékosok körében. Mit mondhatunk a legendás Resident Evil. Minden film ebben a sorozatban, és imádta várható. Game Resident Evil 2 - egy külön visszaigazoló e. A mai napig, a statisztikák szerint, ez a játék a legsikeresebb kereskedelmi projekt. Ez a második része a játékosok tetszését. A legfrissebb világszerte szétszórt több mint 5 millió példányban kelt el. És ezeket az adatokat meglehetősen szerény, összehasonlítva, hogy kellemesen elfogadott és aktívan utáni vélemények játékos, csak ismeri a projektet.

Még sok a legkomolyabb játék kritikusok elismerték, hogy a játék Resident Evil 2 tekinthető a legsikeresebb része. A projekt nem csak sikeresen a legjobb elemeit végre az első rész, de még hozzá egy csomó új. Először is, a szemét majd rohanás minőségileg megváltozott menetrend. Emellett a fejlesztők úgy döntöttek, hogy adjunk a Resident Evil 2 újfajta fegyver. A másik meglepetés a rajongók számára a projekt - javítja a játék. Korábban játékosok kerülhet sor, csak a két alapvető forgatókönyv, de most számuk nőtt négy.

A Resident Evil 2 most már képes lesz játszani a híres város neve mosómedve. Ebben a részben a játékosok képesek lesznek, hogy látogasson el egy fertőzött város, és látogasson el a rendőrségre, hogy vizsgálja meg a csatornába emberek, és látni sok más helyen.

A játék telek azt mondja, a két főszereplő, aki személyes okok miatt jött a városba. Szembesülve a veszély, úgy döntenek, hogy mindent megtenni, hogy előbb-utóbb, hogy ki a veszélyes helyen él és sértetlen.

Kezd el a játékot, akkor le kell töltenie Resident Evil 2, vagy megvenni a CD-t. Ez a rész a játék bemutatott két lemez, hogy a projekt ígérkezik meglehetősen kiterjedt és érdekes.

Különös figyelmet kell fordítani a hangot. Még mindig a játék kíséri hangulatos, félelem-árusítása dallamok, hogy a legjobban illeszkedik az általános helyzet. Annak ellenére, hogy a projekt ment ki sokáig, filmzenéket, hogy azt a mai napig megtalálható a játékosok a sok játékos. Egyes dallamok is játszott a japán Szimfonikus Zenekar.

Ha lehet letölteni Resident Evil 2, te magad próbálja felfedezni új területeket. A játék elérhető minden típusú konzolok és bármilyen operációs rendszeren. És akkor lesz elégedett azzal, hogy minden karakter a játékban saját történet. A Nuance volt, még a sajtóban külön-külön.

, Hogy megismerje az a finomságokat a projekt, akkor meg kell nézni, hogy a Resident Evil 2 videó trailer. Ez a videó segít, hogy a legteljesebb és pontos benyomást a játék, és mondd el az összes főbb újításokat és előnyöket. Siess látni!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more