Könyvjelzők

Resident Evil 4

Alternatív nevek: Resident Evil 4

Resident Evil 4 - számítógépes játék third-person shooter. Resident Evil 4 játék kibontakozik események ebben a horror film. Mindig kell legyen résen. Ez része a sokkal, mint elődei. Előtted az egész sorozat játékok. És ez csak egy sor hatalmas sorozat Resident Evil. Ön várja a borzalmas szörnyek, mentő repülés, fényképezés és a robbanások, és minden, ami befogadja a játék Resident Evil 4.

Mielőtt a játék hálók javasoljuk, hogy elolvasása után ezt a felülvizsgálatot, és böngésszen kiemelt online Resident Evil 4 video. És akkor lehet siettetni a játékot, Resident Evil 4 letöltés az oldalon.

A Resident Evil 4 játék nagyon egyszerű, de természetesen, szórakoztató. A fejlesztések 2004-ben kezdődött. A főhős a játék kiadása és védelme az amerikai elnök lánya. A közalkalmazott van valamilyen természetfeletti erőkkel, de elég okos és erős.

Tehát, a játék, Resident Evil 4, két főszereplője:

• Leon Scott Kennedy,

• Ashley Graham.

Leon Scott Kennedy - vyzvalitel elnök lánya Ashley. Állami alkalmazott és a fő karakter a játékban. Ez a karakter, és csak őt. Van egy fejezetet, amelyben lehet irányítani egy kis Ashley, és hogy nem lesz speciális berendezések. A fő feladata a oberigat lány.

Ashley Graham - a lánya, aki elrabolta egy vallási szekta. Gyenge jellem és a főszereplő, mint a terhet, mert miután Leon találja, meg kell élni, és hozd haza sértetlenül. De tudod használni bizonyos gombokkal irányítani a cselekedeteit, vagy inkább rendelés. Ez is segít a karakter - megmutatni tippeket, mászik és kinyitja az ajtót, hogy a back-törés hős.

Ha nem tudja megmenteni a lány a szörnyek, hanem ők elrabolták vagy megölték, akkor térhetnek el a játékot. vagyis ebben a körben nem sikerül. Ez a legfontosabb - Az Ön feladata, hogy megvédje az elnök lányát.

Használatban karakter Resident Evil 4 fegyvert mutatja be elegendő mennyiségű és változatos. De van elérhető frissítés - lézer elől, ami nagyban egyszerűsíti a folyamatot az Ön számára játékot.

Fő ellenség az utat ezen a vérszomjas lakói a falu - Ganado. Amikor az egyszerű élet az emberek és a gazdák. De miután vírusfertőzés Las - plagas válnak lelketlen szörnyek.

A játék is bemutatja kiegészítéseket bónusz mód: "külön utakon", megbízás Ada, "The Mercenaries».

Észrevette, hogy a fejlesztők úgy döntöttek, hogy továbbra is kérjük a szurkolók és a legjobb kilátás a játék menetrend, frissítse azt. Bár még nem szintjén a legjobb, de jobb, mint a korábbi részek. A hang az intenzív pillanatokban a játék elég ijesztő, hogy reszket a testen keresztül. Nem lehet önkényesen félek.

Letöltés Resident Evil 4 az oldalon, és gyorsíthatja a felszabadulás a lányok. Miután Ashley várja a segítséget. Ne felejtsd el, hogy meséljen az izgalmas játék a csapattársak. Vajon mit érezhetett a súlyosságát és kialakulásának kockázatát eseményeket.

Van egy jó játék!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more