Könyvjelzők

Resident Evil 5

Alternatív nevek: Resident Evil 5

Resident Evil 5 játék - multiplayer számítógépes third-person shooter. Gyártó cég fektetett maximális erőkifejtést és a lélek, de mi történt a végén nem túl elégedett a rajongók. Resident Evil 5 játék egyik hatalmas darab úgynevezett játék a sorozat Resident Evil. Az értékelés azt mondják, hogy ez nagyjából, mint a korábbi Resident Evil 4. De az is egy érdekes csata áldozatait a vírus.

Játék Resident Evil 5, mint minden számítógépes játék, győződjön meg róla, hogy egy bizonyos folyamat megkezdése előtt a játékot. Kérjük, Resident Evil 5 játék letöltés, majd folytassa a játék.

Figyelmet kell fordítania a történet az események a játékban. Végül következett az eset után járó elterjedése T - vírus. Ezek a szörnyű kitalált események bontakoznak ki 2008-ban. Ezzel kapcsolatban szolgáltatást organizovuetsya B. A. És úgy viselkedsz, mint egy képviselő.

Resident Evil 5 elkezd játszani sokkal után válaszd ki a karaktert. És itt vannak ilyen formában kiszerelt:

• Albert Wesker,

• Chris Redfield,

• Sheva Alomar,

• Riccardo Irvan;

• Josh Kő,

• Jill Valentine,

• Excella Giono.

Albert Wesker - a vezető antagonista és egy tapasztalt kapitánya leválása a katonai szolgálat. Albert szövetségese az egyik gyógyszeripari cégek.

Chris Redfield - a fő karakter a játékban. képviselője B.

Sheva Alomar - az ügynök szervezet B. A részmunkaidős és munkatársa Chris.

Riccardo Irvan - negatív karakter - bio - terrorista, dolgozik egy gyógyszergyártó cég.

Josh Stone-képviselője - B. , Supreme mint Sheva Alomar.

Jill Valentine - Irwin testőre. Lány elég eredeti ruha orvos.

Excella Giono - a főkolompos egy gyógyszeripari cég, a negatív karakter. Szép és arrogáns ember.

A védekezés és a támadás a játékban Resident Evil 5 fegyver kerül bemutatásra a lehető legjobb módon. Az Ön használata sokféle típusú lőfegyver: pisztolyok, puskák, géppisztolyok, puskák, pisztolyok, gránátvetők, gépfegyverekkel és sokkoló. Egyre több és fegyvereket külön csak Sheva.

A szerepe az ellenséget, azok az emberek, akik az agresszív ellen - Maggini. Egy, illetve, miután ilyen vírusok váltak.

A fő cél -, hogy elpusztítsa a gyógyszeripar Mangini és ásni, és hogy megakadályozzák a további terjedését a vírus.

Az indíték az előző játék van osztva több kisebb darabokra, és hat nagyobb fejezetből áll. Kész fejezet, akkor ismétlés egyszer, esetleg egyre összetettebb.

Mielőtt a játék, azt javasoljuk, hogy olvassa el a felülvizsgálatot adalékanyagok, hogy Resident Evil 5 videók. Ez segít megismerni a játék megkezdése előtt a játék.

Akkor lehet letölteni Resident Evil 5 az oldalon. Azt is meghívja barátait és játék online hálózat, amely lehetővé teszi, hogy ez a verzió.

Megjegyzendő, hogy a játék grafikus javult, de a gyenge Resident Evil 4 is kölcsönzött, hogy nem túl boldog.

Jó játszani!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more