Könyvjelzők

Resident Evil: Revelations

Alternatív nevek: Resident Evil: Revelations, Resident Evil: Revelations Resident Evil

Játék Resident Evil: Revelations - japán videojáték a hordozható konzol Nintendo 3DS, keveréke Műfajok Akció-kaland és túlélő horror. A projektet a Capcom és a nyolcadik játék a fő sorozat. Játékmenet egyesíti az első és a negyedik. Fejlesztések történnek a hajón. A keresés Chris Redfield, aki utoljára a GPS-rendszer elhagyott hajó küldött Jill Valentine és élettársa a BSAA, Parker Luciani. Ők meg fogja vizsgálni az elhagyta a hajót, annak ellenére, hogy vannak mindenféle veszélyek leselkednek. Amellett, hogy minden oldalról körül ellenségei, a fiúk véletlenül felfedezzék vírus T-Abyss. De mi történik, ebben az időben magaddal Chris? Hogy az utat a hegyek Jessica Sherawat (új ügynököt BSAA) sokkolta társait megtalálni - előttük egy terrorista szervezet székhelye Veltro. Persze most már, hogy megakadályozzák terror, annak ellenére, hogy a túlélés a szörnyek rendkívül nehéz lesz. Azok, akik lesznek Resident Evil: Revelations kell játszani, hogy összegyűjti az összes erejét, hogy megy a sorozat készült a vizsgálatokért. Ismerkedés az első egy nagy helyen, akkor rájössz, hogy nem minden ajtó kész kinyílik közvetlenül előtted. Játékmenet jár bizonyos műveleteket, amelyek segítenek a nyílt hozzáférést az új területeket a térkép. Ez szükségessé teszi a keresést a hozzáférési kártyák, kulcsok, crack kapcsolótáblák, rejtvényeket megoldani. Hajrá! Mostantól az esténként már nem bágyadt!

Ahhoz, hogy a játék előtt le kell töltenie Resident Evil: Revelations. Az idő, ez a folyamat nem fog sok, és nagyon józan rendszer követelményeinek, úgy, hogy minden probléma nem merül fel. Ha fut a játék előtt, annak minden nagyságát megelevenedik Resident Evil: Revelations videó. Mivel volt szerencsém foglalkozik a verzió jobb grafikával (megjelent 2013. platformokon Xbox 360, PlayStation 3, Wii U és PC), akkor nem kell csalódni. Minden elég reális, ezért belevetette magát a légkörbe a játék azonnal.

Szóval, nem csak lógni a helyét, hanem kivéd számos szörnyek. A rémálom folytatódik a végtelenségig, mert a különböző lények kimászni a szellőző csöveket jelennek meg a sötétben, hirtelen megtámadta és könyörtelen, mint maga a halál. Mellett a baj soha nem jön egyedül. Leggyakrabban, a szörnyek megtámadják a csoportok és meg kell védeni ellen két vagy három személy egyszerre. A harc közben nem szabad elfelejtenünk, hogy a leggyengébb pontja a Monster - a fejét. Nos, lövészet bizonyos megtiszteltetés a teste, akkor a hatás eléréséhez lassul. Annak érdekében, hogy tisztább, milyen ellenfelek foglalkozni, adunk néhány példát. A legtöbb, hogy megfeleljen a mutáns férfi lakosság hajó - Ooze (folyadék). Ez a csoport ellenfelek sok fajta: normál, karom, darab, tricorn. Nem kevésbé veszélyes mutáns nő - Ocean csúszik, hogy hirtelen ugrik ki a vízből. Megragadja és egyéb kártevők ellen: Fenrir - fertőzött a farkas, géb - átesett mutációt halat Skarmiglion - nagy lény, amely létrehozásához használt DNS cápa Farfarello - jobb használó vírus «t-Abyss» vadász, aki képes láthatatlanná válni és még sokan mások. Nem kerül a játék Resident Evil: Revelations nélkül főnökeik. Itt találkozik a különböző szörnyek. Például Scagdead, Draghignazzo, Malacoda stb stb A végső boss eltúlozta kéz, szív, található a mellkas. Legyőzte őt, akkor végre levegőt.

Miután eldöntötte, hogy a Resident Evil: Revelations letölteni és végrehajtani a terveket, meg kell gondolni, hogyan kívánja irányítani a karaktert. Ezek sok: és Jill Valentine és Parker Luciani és Chris Redfield és Jessica Sherawat és Keith Lumley és Quint Ketcham, és mások. És minden megvan a maga sajátosságai - egyaránt vannak előnyei és hátrányai. Az egyik fő különbség a karakterek - hősök preferencia bizonyos fegyvereket. Után Resident Evil: Revelations fegyver van nagy hatással az eredménye csaták. Kiválasztása egy karaktert, akkor így kap hozzáférést néhány halálos trükköt arzenál. Általában meg kell érteni egy szabály: semmi sem jön magától. Elsősegély készletek és további bónuszokat kell nézni, és folyamatosan feltölti lőszert találtak zsákokban lőszert. By the way, a játékban van egy Gizmo, hogy szeretni fogja - ez a szkenner "Genesis". Segítségével felfedezni a maradványai az ellenséget, és kap további készletek. Nos, örvendetes, hogy a sötét folyosókon! Raktárból bátorságot és találkozóra megy egy kaland!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more