Könyvjelzők

Az Obra Dinn visszatérése

Alternatív nevek:

Return of the Obra Dinn egy nagyon szokatlan kirakós játék. A grafika itt eredeti, nagyon érdekesen néz ki, úgy tűnik, hogy minden ceruzával van megrajzolva. A hangzás jó, a zene nem zavaró.

A játék során egy fontos küldetéssel utazhatsz vissza 1807-be. Ki kell derítened, mi történt pontosan az Obra Dinn nevű hajóval az út során. A történet nagyon titokzatos és titokzatos, nem lesz könnyű kitalálni, mi történt.

A hajó a maga idejében az egyik legjobb volt. 1796-ban épült Londonban. Hatalmas, vízkiszorítása 800 tonna, merülése pedig 18 láb volt. A csapat 51 tengerészből állt, R kapitány vezetésével. Witterel. A hajó 1802-ben tette meg utolsó útját. kelet felé tartottak, de soha nem érkeztek meg úti céljukhoz a Jóreménység fokához. Hosszú öt év után Obra Dinn szakadt vitorlákkal, legénység nélkül érkezett Falmouth kikötőjébe.

A Kelet-indiai Társaság nyomozójával együtt menjen az érkezési helyre, hogy felmérje a kár mértékét, és próbálja meg kideríteni, milyen sors jutott a hajó legénységére.

Amikor megérkezel a helyszínre, lesz mit csinálni, de előtte egy kis edzést kell végezned.

  • Fedezze fel a hajót a
  • tokkal kapcsolatos nyomokért
  • Vizsgálja meg a feltárt dokumentumokat és a naplót
  • Eseménylánc visszaállítása

Hihetetlen első személyű kaland vár rád. Tudja meg, mi áll a titokzatos esemény hátterében.

A játék találgatásokon, logikán és következtetéseken alapul. Folytassa lépésről lépésre az események visszaállításával attól a pillanattól kezdve, amikor a hajó elhagyta a kikötőt. Fontos, hogy következetesen cselekedjünk, minden egyes új epizód továbbhalad a következőben.

Egy ilyen bonyolult üzlet során nem történnek jelentéktelen részletek. Még a történelem legnagyobb nyomozói is túl kemények lennének ehhez a rejtvényhez.

Ha elakadt, és nem tud előrelépni a nyomozásban, térjen vissza, biztosan kihagyott egy fontos információt.

Nincs itt semmi rohanás, gondolj amennyit csak akarsz a tényeken, előbb-utóbb rájössz, mi történt.

A játékban a zene úgy van kiválasztva, hogy ne zavarja a szellemi tevékenységet és ne bosszantsa. Egyúttal leírhatatlan titokzatos légkört teremtve.

A kép ceruzarajzként van stilizálva régi pergamenre. Ez a döntés nagyon szokatlannak tűnik, és igazán egyedivé teszi a játékot. Egyáltalán nincs olyan érzés, hogy ez nem egy új projekt előtted. A Return of the Obra Dinn játéka továbbra is érdekes. A nagyon szokatlan kivitelezés és stílus jól passzol a hajózás történetének egyik legrejtélyesebb eseményének kivizsgálásának lehetőségéhez.

Return of the Obra Dinn ingyenes letöltés PC-re, sajnos erre nincs lehetőség. A játékot a Steam oldalon vagy a fejlesztő honlapján tudod megvásárolni. Több év telt el a játék megjelenése óta, és az ár, amelyen jelenleg elérhető, meglehetősen szimbolikus.

Kezdj el játszani most, és segíts helyreállítani az igazságot egy misztikával és titokzatos eseményekkel teli történetben!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more