Könyvjelzők

visszatérő

Alternatív nevek:
A

Returnal egy dinamikus lövöldözős játék, amelyet PC-n is játszhatsz. A játék komor stílusban készült, de a grafika kiváló, feltéve, hogy a számítógép elegendő teljesítményt nyújt. A szinkronjáték minőségi, profik adják elő, a zene kiegészíti a játék hangulatát.

A játék főszereplője egy Selena nevű űrhajós. Egy nagyon furcsa bolygón landol, és kénytelen harcolni a túlélésért.

Egy ősi civilizáció maradványait fedezték fel a bolygón, az Ön feladata, hogy megértse, mi történik, és megtalálja a kiutat a nehéz helyzetből.

  • Fedezze fel a világot, amelyben Selena találta magát, és próbálja megérteni, mi teszi őt különlegessé
  • Küzdj több ellenséggel
  • Frissítse készségeit és felszerelését
  • Kiutat találni egy nehéz helyzetből

Amint belépsz a játékba, egy rövid oktatóprogram vár rád, ami után elkezdheted a játékot.

Ha arra számítasz, hogy elsőre befejezed a történetet, akkor hiába. A sikertelen próbálkozások a játék szerves részét képezik.

Egy szereplő halála után minden kezdődik elölről, de a világ minden alkalommal reagál a történtekre, és egy kicsit megváltozik.

A siker eléréséhez észre kell vennie az összes bekövetkező változást, és fel kell használnia saját céljaira.

Ha állandóan ugyanazt az utat ismétled, soha nem fogsz tudni bejutni a döntőbe. Alkalmazkodj a körülményekhez, változtass az útvonalon és a taktikán, hogy tovább menj. Ha leküzdhetetlen akadályba botlott, jobb, ha legközelebb megkerüli, vagy megpróbálja másképp leküzdeni.

A játék világa gyönyörű, komor szépségű, a tájak lenyűgözőek, de a főszereplő minden lépésnél életveszélyben lesz.

A cselekmény érdekes és kiszámíthatatlan. Egy pillanatban úgy tűnik, hogy minden jól megy, és egy perc múlva kemény küzdelemre számíthatsz a pusztuló világ egyik teremtményével. Nem feltétlenül van elég erőd az ellenség legyőzéséhez.

Csak fogadd el a vereséget, és próbáld meg elkerülni a hibákat a következő próbálkozásaidnál. Vannak olyan kedvező meglepetések is, amelyek segítenek megtalálni a kiutat a nehéz helyzetekben.

A

Playing Returnal a kiegyensúlyozott mentalitású, nagykorúságot elért emberek számára ajánlott. Egyes jelenetek sokkolhatják a gyerekeket, ezért a játék nem ajánlott kisebb gyermekek számára.

Játszhatod a játékot egyedül vagy barátaiddal kooperatív módban. A játék még barátokkal sem lesz könnyű, de együtt új túlélési taktikákhoz férhettek hozzá, amelyek segítségével egy kicsit tovább léphettek, és végül bejuthattok a döntőbe.

Nem fogsz tudni teljes csapatként játszani, minden játékos a saját Selena-verzióját irányítja különböző ciklusokból, de több tapasztalattal és információval elkerülheted a hibákat a következő próbálkozások során.

A kooperatív módhoz nem szükséges barátokat meghívni a játékba, játszhatsz más játékosokkal, akiket a rendszer véletlenszerűen választ ki.

Az ingyenes visszaküldés PC számítógépen sajnos nem fog működni. A játék megvásárlásával lehetőséget kap a Steam portálon vagy a fejlesztők hivatalos webhelyének meglátogatásával.

Kezdj el játszani most, és segíts a főszereplőnek elhagyni a barátságtalan bolygót!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more