Könyvjelzők

Kinyilatkoztatás

Alternatív nevek: Revelation Online

Game Revelation Online a fantázia stílusában.

A 2015000-es kínai fejlesztő cég, a NetEase 2015-ben megjelent egy új játéktermék tesztelésére saját piacán. Egy évvel később a Revelation játék elérhetővé vált a játékosok kontingensére, nem közömbös a keleti varázslatos történetekkel, a PvE / PvP és a mágikus csatákkal. Érdekessége a tájak és a zökkenőmentes világ szépsége, amelyet sokféleképpen kell leküzdeni:

 • A személyes pet
 • Shown
 • Lepülés
 • A teleport rendszer használata

A tapasztalt közönséges játékosok elbűvölésére több mint 400 fejlesztő dolgozott az agyszüleményükön. A világ minden sarkát gondosan átgondolták minden részletben, és a vizsgálat során a résztvevők maguk is láthatták. Most játsszon a Revelation játékban, előrevetítve a hatalmas lehetőségeit.

Imersion virtuális valóságban. Miután belépett a csodálatos játékba, megcsodálhatja a hatalmas világ fantasztikus tájait. A hatalmas térben barátaival és ellenségeivel találkozhatsz, meg kell állítanod a sötétség terjedését, elpusztítanod a vaddisznó főnököket, csatlakoznod kell a céhek soraihoz, és viharra vinned a régi várat. Először le kell töltenie a Jelenések könyvet, majd meg kell határoznia magának a hős osztályát és képét:

 • Capper
 • Small
 • Rysoon
 • Mag
 • Winter
 • Druide

As már említettem, számos módon lehet mozogni, de a népszerűsége a repülés. Egy bizonyos szakaszban megjelennek a szárnyak, és segítségükkel könnyebb felfedezni a terepet. Bizonyos területeken találsz magad egy igazi labirintusban sokemeletes épületekben, hegyvidékekben és sűrű erdőben, a varázslatos állatok állományában. Miután elsajátítottuk a kísérletezés elvét, ezt a képességet a harc során is fel lehet használni.

A csatatéren.

Meghatározva a karakterosztályozást, egy bizonyos tulajdonságokkal együtt kapod, amit javítani fogsz. A tehetségedet további csatákra lesz szükséged, függetlenül attól, hogy hová mennek az arénában vagy a puszta lényekben. Először jobb, ha tapasztalatot szerezzen és a közönséges kis szörnyeken tehetségesebbé teheti. Miután megtanultuk meghatározni a sebezhetőségüket, itt az ideje, hogy távoli földeket és komor dungeonokat tanulmányozzunk. Ott van az a legrosszabb, kegyetlen, de elég okos lények. Ne tagadja meg őket és ravasz, logikus és készséges, de ügyeljen arra, hogy ne kapjon csapdát. Hasonló küldetés esetén jobb, ha 5-10 embert gyűjtöttünk össze, és könnyebb megnyerni. A jutalomban tapasztalatot, hírnevet és hasznos felszerelést szerez. Ragyogóbb győzelem biztosítása érdekében 20 fős menetrendet, az említett díjakat pedig az igazi hős címére kell szervezni.

Jelentés folytatása a játékban, ideje elgondolkodni egy nagyszerű kampányról, amelyben a cél az új területek és várak lefoglalása. Egy ilyen nagyszerű misszióban legfeljebb 8000 ember vehet részt, ahol mindenki megkapja a díjat az ügy sikeres befejezéséért. Mivel a csata történhet a levegőben, víz alatt vagy a földön, egy ilyen hatalmas mészárlás nagyon lenyűgözőnek tűnik.

Pozvozhnosti a Jelenések Online-ban lehetővé teszi, hogy kiválaszthassa saját taktikáját: agresszorként vagy védővé váljon, életvezetõ vagy rabszolga. Ha magabiztos a saját képességeiben, mutasd meg az arénában, kihívva a többi résztvevőt. Csatlakozzon a céhekhez, hogy együtt harcoljanak és pihenjenek egy közös házban. Itt még romantikus kapcsolatot is építhet, majd egy pillanat alatt elszakadnak.

A játék többféle irányítást biztosít:

 • Kattintható egér alapú navigáció
 • C a célok rögzítésével a
 • billentyűkkel
 • A célrendszer a célok rögzítésére.
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more