Könyvjelzők

RF Online

Alternatív nevek: Rising Force Online, RF Online

Sci-fi kaland és a romantika egy online játék, azt szeretnék, hogy ez a valóság? Üdvözöljük világot RF Online , ahol felejthetetlen kalandot, hogy furcsa karakterek és egy egyedülálló rendszer szivattyúzás, valamint a lenyűgöző grafika és fantasztikus (minden értelemben) hangulatát. Online játék Rising Force jött létre, hogy meghódítsa a szórakozás, az esztétika és a dinamika, azt azonban, a siker és teszi az interneten.

Ez csak természetes, hogy egy ilyen látványos a játék egy saját rendszer követelményeinek, így mielőtt a játék RF Online , győződjön meg arról, hogy a számítógép teljesíti azokat. Így az operációs rendszer - Windows XP, Windows Vista vagy Windows 7, Pentium vagy Athlon processzor frekvenciája 1.. 5 GHz, 512 MB RAM, 4. 5 GB szabad hely a merevlemezen, a Radeon 9600 SE vagy FX5200, stabil, nagy sebességű internet-kapcsolat. Is meg kell telepíteni vagy frissíteni Direct X (9 kívánatos. 0s).

Következő, beszéljünk arról, hogyan ellenőrzi a játékban RF Online . Ő egy kicsit nehezebb, mert az oldalon a játék nem hozhat létre egy fiókot. Ehhez el kell menni a játék szerver közösség, amely magában foglalja a játék RFonlayn. A szerver, hogyan lehet létrehozni a fiókot (beleértve regisztrációs RF Online ) viszi a hatalom egy percet, mert ahhoz csak adja meg a címét a jelenlegi postafiókot, és egy ellenőrző kódot. Ezen kívül, a Rising Force online regisztráció már elérhető a felhasználók a Facebook "csak akkor van szükség, hogy erősítsék meg szándékait és aláírja.

A következő következő lépés - a megőrzése és telepítése a játék kliens (a speciális programot futtatni a játékot a számítógépen), amely nélkül játszani a játékot online Rising Force nem tudsz. Sikeres telepítés után, meg kell, hogy jelölje ki a kiszolgálót, amelyen létre a karaktert. Szerverek a játékban nyolc (azurit Bekar, Catan, Asu, anómia, Falgon, Trian, Novus) minden faj dominál, vagy Accretia vagy faj Cora. Amellett, hogy a két faj a játékban még mindig jelen van verseny Bellato, azaz összesen a játékban, három versenyen.

Első futam - Bark. Tagjai - ez majdnem, hogy az emberek, akik felruházva néhány mágikus, például, mert a szellemek a túlvilágra. Ezek a szellemek aminusami nevet, van egy romboló erő, sőt, a fő fegyvere a szemrehányásokat. A második versenyen Accretia - a faj lények neyromehanicheskih (robotok, járművek), amely kialakult a Akretianskuyu Katonai Birodalom. Ezek a robotok - racionális és élettelen lények vannak felfegyverezve rakétavető küldő ahol megrendelések nekik parancsolni. És a harmadik verseny - Bellatto, robot faj varázslók. Ők létre a Szövetség egy olyan politika folytatása terjeszkedés minden irányban. Ezek a kegyetlen és vérszomjas gyarmatosítók, a fő erő, amely a légiók páncélozott robopehoty - nevük MAU. Figyelembe véve a jellemzői a választott szervert, hogy melyik faj és úgy dönt, hogy csatlakozzon az osztály és a specializáció, amellyel játszani Rising Force online. Érdemes itt megjegyezni, hogy amennyiben egy nagyszerű lehetőség, hogy személyre a karaktered, változik a külső tényezők.

Egy kezdő minden kezdődik az oktatás és odaadással, hogy az alapvető árnyalatok a játék, és akkor csinálj küldetéseket, és harcolni szörnyek. On őket, akkor lehet, hogy gyakorolni a készségek és keresni jelentős bónuszokat kiegyenlítése. Nos, akkor magasabb szinten, élvezheti a látványos és nagyszabású csatákat az új területeken. RF Online játék, amelyben két harci rendszer - játékos vs játékos, és ország ország ellen (PVP / RVR). A fő cél a csaták -, hogy a chip, ami az Ön számára a biztonság és a képességét, hogy fúrótornyok keresni elég erőforrás.

Végül megjegyezzük, hogy a Rising Force online játék első tűnhet unalmas, de hidd el - ez csak a vihar előtti csend, és mi a "vihar" - egy nagyszabású, fantasztikus és hihetetlenül látványos.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more