Könyvjelzők

Rim World

Alternatív nevek:
A

RimWorld egy izgalmas űrstratégiai játék. A grafika se nem jó, se nem rossz, a maga módján egyedi és megfelel a játék általános stílusának. A szinkronjáték jól sikerült, a zenei kompozíciók jól vannak megválasztva, nem fárasztják a játékosokat.

Ebben a játékban több olyan ember történetét ismerheti meg, akik túlélték egy űrhajó lezuhanását.

Válassz egyet a három mesemondó közül:

  • Kassandra Klessik - a folyamatos fenntartható fejlődésért
  • Phoebe Chilax lassú és jobban megtervezett vezető
  • Randy, véletlenszerű, kiszámíthatatlan kalandvágyó személy

Tanulja meg annak a történetét, amelyik a legjobban tetszik, vagy nézze meg a helyzetet mindegyikük szemével, miközben az egyes kampányokat felváltva játsza le.

Az Ön feladata, hogy kolóniát építsen az univerzum peremén, és biztosítsa a katasztrófa túlélőinek túlélését.

A siker érdekében:

  1. Fedezze fel a bolygót, amely népe otthona
  2. Építőanyagok és egyéb erőforrások kitermelésének létrehozása
  3. Építsen gyárakat és gyárakat, hogy mindent előállítson, amire szüksége van
  4. Tanuljon új technológiákat erősebb fegyverek és járművek létrehozásához
  5. A település védelmekkel való ellátása
  6. A telepesek hangulatának és egészségi állapotának figyelése

Ezek a fő tevékenységek, amelyek lehetővé teszik a játék összes céljának elérését. De az egyensúly megtalálása meglehetősen nehéz lehet.

Mielőtt elkezdene játszani a RimWorlddel, el kell végeznie egy rövid bemutatót. Ez egy általános eljárás a legtöbb játéknál, és nem tart sokáig. Továbbá a telepesek tábora teljes mértékben az Ön rendelkezésére áll, és csak rajtatok múlik, hogy az emberek képesek lesznek-e túlélni vagy sem.

A bolygón több éghajlati zóna is található, ahol a csillaghajó lezuhant. Mindegyik különbözik időjárásban, növény- és állatvilágban. Építsen kolóniákat mindegyikben. Könnyebb lesz így túlélni, hiszen egyes életközösségekben könnyebb élelmiszert termelni, máshol pedig fát vagy követ kitermelni. Így a települések erőforrásokkal tudják majd segíteni egymást. Biztosítsd a lakosokat mindennel, amire szükségük van, ezek nem hivatásos harcosok vagy túlélési szakértők, hanem különféle szakmák hétköznapi emberei. Mindegyiknek megvan a maga karaktere és adottságai, amelyek hasznosak lehetnek a közösség számára. Próbáljon az emberek számára ismert tevékenységtípushoz megfelelő feladatokat adni, és akkor fognak a leghatékonyabban dolgozni.

Fontos, hogy a lehető leghamarabb elkezdjük a fegyvergyártást. A bolygó nem minden állatvilága lesz barátságos a telepesekkel. A helyi törzsek között vannak ellenséges törzsek, amelyektől meg kell védeni a kolóniákat.

Figyeljen az orvostudományra, a betegségek komolyan lelassíthatják egy település fejlődését. A harc során szerzett ipari sérülések és sebek protéziseket igényelhetnek.

A játék lényege nem valamilyen cél elérése, hanem maga a folyamat, amely során tragédiákat, komikus helyzeteket, sőt a lakók hősiességét is megfigyelheti.

Konkövethető, hogy konkrét emberek sorsa hogyan alakul, nagyon izgalmas lehet.

RimWorld ingyenes letöltés PC-re, sajnos nem fogod tudni. A játék megvásárolható a Steam portálon vagy a hivatalos weboldalon.

Kezdj el játszani most, és segíts a bajba jutott emberek csoportjának túlélni!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more