Könyvjelzők

RIOT

Alternatív nevek: Lázadás

RIOT Online - bsplatnaya böngészőt stratégia elkötelezett a kortárs konfliktusok megtörténhet napjainkban, valahol Latin-Amerikában. A cél a játék -, hogy kiadja egy kis állam Merani elfoglalták a katonai rezsim hatalmas diktátor.

Játék RIOT ingyen online, a játék nem igényel a telepítés a játék kliens és elérhető bármely böngészővel. Mindössze annyit kell, hogy regisztrálja RIOT, ami történik a szociális hálózatok, mint például, Mail. ru, osztálytársak, Facebook, VKontakte (ha van egy regisztrált számlájához ezeket a hálózatokat), vagy e-mailen (kérjük, adja meg e-mail címét és jelszavát, majd kattintson a "Play"). A regisztráláshoz egyszerűen válassza ki az egyik ikont mutatja be a honlapon, és kövesse az utasításokat. Ez minden, ez a játék Regisztráció RIOT kész!

Megy a játék, akkor találkoznak először a nyitó játék információk formájában képregények. Ezt követően meg kell választani a hős: ajánlott 6 karakter (3 nő és 3 férfi), majd válassza ki a frakció (Scarlet Szövetség vagy a Coalition of the Crown), adjon meg egy rövid "hívás" (becenevet) egy speciális formája, hogy a megállapodás feltételeit Játékok és megnyomja a gombot a "Play".

Most már lehet kezdeni a játékot. A kezdeti szakaszban NPC nyújt át egy rövid során egy fiatal katona (formájában történetet küldetések), amelyet meg kell elkönyvelni, amely gyorsan alkalmazkodni a játékot ...

Röviden meglévő szövetségek

Scarlet Alliance - egy sereg forradalmárok és anarchisták, akik harcolnak a szabadságért szemben a totalitárius diktátor. Ez a frakció hiányzik a high-tech fegyverek, de ezt a hátrányt ellensúlyozza a támogatást a helyi lakosság és a lendületes bátorság. Irányítja a frakció tapasztalt és tisztességes vezető - Comandante, aki megígérte, hogy felszabadítsa az országot a diktatúra a katonai rezsim, és hozzon létre a területén a kormány a nép,

Crown Coalition - társulás zsoldosok, akik oldalán báró, a jogos örököse a dinasztia, amely megdöntötte a diktátor. Baron felvértezi a hadsereg a legújabb technológiát. Leverése után a katonai rezsim a diktatúra, azt kívánja biztosítani, hogy a hatalmas beáramló külföldi tőke, a fejlődő high-tech gyártás.

A folyamat során a harci online játék Riot lehetővé teszi, hogy válasszon egy társ (zsoldos) egy adott szakma: Heavy Assault vagy mesterlövész.

A játék a küldetések, amelyek nem befolyásolják az események menetét, de a játék online lesz zavargás, egyáltalán nem unalmas, mert úgy néznek ki, elég érdekes. Minden küldetést a játék zajlik valós időben, és a csataterek nagyon hasonlóak egymáshoz. De ne feledje, hogy a hozam minden küldetést szükség a jó felkészülés. Ez azt jelenti, hogy a játék RIOT, szükség lehet részt karjaiban pártja: kell vásárolni hatalmas fegyverek, egyedi patronok, stimulánsok, gránátok, elsősegély-készletek és az egyéb, nem kevesebb, mint kívánatos. Választás a játék elég jó sisakok (sisak), nadrág, csizma, páncél, pisztolyok, géppisztolyok, puskák, stb ). Ráadásul mindezt bővíthető.

RIOT online játék saját in-game pénznemben - peso Reais csillagok és jelvények. Amely révén lehetővé válik, hogy vásárolni különböző dolog.

Játék karakterek a harcban csak képes mozogni önállóan és lő, és vegyen részt a kezelésben, vagy dobja gránátok kérjen légi támogatást, meg kell, hogy már saját.

RIOT online játék egy érdekes funkció - Energy. Minden hős öt egységnyi energia lehet költeni a harcban. Energia, ami jellemző a társasjátékok, vissza azonnal, de egy bizonyos időn belül, és az átmenetet egy új szintre.

Lázadás játszhat, részt vesz PvP-csaták, és izgalmakat keresők, ott DeathMatch (8x8 játékos).

A harc, a játék tartalmaz építeni alapja: meg kell építeni a katonai gyár, amelyen keresztül lehet elérni a céljaidat ...

Lezárása a felülvizsgálat, azt akarom mondani, a játék nagyon érdekes és izgalmas, hogy van egy csomó különböző funkciók és szolgáltatások, amelyek nem említik. RIOT regisztrációt sodorja mindenki ebben a vibráló játék világában!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more