Könyvjelzők

Kultúrák felemelkedése

Alternatív nevek:

Rise of Cultures mobil stratégiai játék szórakoztató rajzfilmes grafikával. A zenei elrendezés kellemes és nem tolakodó.

Kezdésként egy rövid bemutató után, ahol elsajátítod a játék alapjait, válassz magadnak egy avatart és egy nevet, amit később használsz.

Ezután egy kis kőkorszaki településen találja magát. Ebből a faluból kell sok korszak után hatalmas metropoliszt csinálni.

A játék fejlődése egyenetlen. A legnagyobb áttörést az új korszakba való áttérés jelenti, de ehhez számos feltételnek meg kell felelnie. Ismerje meg a jelenlegi korszakban elérhető összes technológiát, és építse meg a szükséges épületeket.

Nyolc korszak van a játékban

  1. Kőkorszak.
  2. bronzkor.
  3. minószi korszak.
  4. Klasszikus Görögország.
  5. Ókori Róma.
  6. Római Birodalom.
  7. bizánci korszak.
  8. A frankok korszaka.

De a fejlesztők nem ülnek tétlenül, így mire elkezdenéd játszani a Rise of Cultures-t, újak jelenhetnek meg. A technológiai fejlődésben bekövetkezett fordulat mellett az új korszakba való átmenet lehetővé teszi a főváros bővítését a maximális épületszám növelésével.

Fedezzen fel új épülettípusokat és tanuljon meg új kultúrákat. Fedezze fel a világot. Teremtsd meg a világ csodáit és javítsd őket. Kövesse a fő feladatokat, és végezze el azokat. Építs új laktanyát, és szabadíts fel új típusú csapatokat.

A fővárosban felvehet parancsnokokat a hadseregekhez. Mindegyikük egyedi képességekkel rendelkezik, amelyek a játék során fejlődnek. A játékban a harcrendszer nem megterhelő, a csaták automatikusan zajlanak. Oldalról nézed a csatát, speciális képességeket használva a megfelelő időben. Például a harcosai megerősítése, vagy a velük való bánásmód, valamint az ellenség hadseregeinek gyengítése. A speciális képességeket újra kell tölteni, és csak bizonyos időközönként használhatók. Fontos szerepet játszik az, hogy milyen sorrendben állítod fel a hadseregedet a csata előtt. Érdemes megfontolni, hogy a csatatéren hol érdemes bizonyos típusú csapatokat elhelyezni.

A játék, különösen a gazdaságban, rendszeres figyelmet igényel. Automatikus üzemmódban csak arany keletkezik. Más erőforrások előállításához az Ön részvétele szükséges. Próbálja meg megakadályozni, hogy a gazdaságok és a műhelyek tétlenül álljanak. Ügyeljen a lakosságra, próbálja meg időben megoldani a problémákat, és gyorsan megszünteti az események következményeit. Legyen boldog a lakosság. Ne feledje, hogy egy boldog dolgozó hatékonyabban dolgozik.

Az arany mellett van egy másik pénznem is a játékban - gems, ezek nagyban megkönnyíthetik a játék folyamatát. A drágaköveket kevesen adják egyes feladatok elvégzéséhez. Sokkal értékesebbek az aranynál, halmozd fel, és csak a legfontosabb dolgokra költs. Ha szeretnél köszönetet mondani a fejlesztőknek, több drágakövet vásárolhatsz valódi pénzért. A fejlesztők biztosan boldogok lesznek, és egy kicsit könnyebb lesz a játék.

A

Rise of Cultures ingyenesen letölthető Android rendszeren az ezen az oldalon található linkről.

Segíts törzsednek legyőzni minden csapást, és sikeresen fejlődni! Kezdj el játszani most!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more