Könyvjelzők

Rise of Empires: Ice and Fire

Alternatív nevek:

Rise of Empires: Ice and Fire középkori valós idejű stratégia mobileszközökhöz. A játék már nagyon régen megjelent, de ez idő alatt folyamatosan fejlődött, kapott frissítéseket. Mert itt a grafika a legjobb modern játékok szintjén van. A szinkronjáték profi, a zene jól megválasztott.

A játék kezelése nem lesz nehéz azoknak, akik már ismerik az RTS stratégiákat. A kezdők számára egy világos oktatóanyag áll rendelkezésre, ahol a rendszer megkérdezi, mit kell tennie.

feladat jellemző erre a játékfajtára. Felépíted a saját birodalmadat.

Az, hogy mekkora és sikeres lesz a királyság, csak az Ön vezetői és parancsnoki tehetségén múlik.

Egy kis falutól és néhány harcostól kezdve sok a tennivaló:

  • A település építési anyagokkal való ellátása, a közelben keressen követ és fát
  • Élelmiszer-ellátás a földek megtisztításával és beültetésével
  • Új technológiák kutatása jobb eszközök és fegyverek létrehozása érdekében
  • Hozzon létre egy erős hadsereget, és bővítse birtokát
  • Diplomácia segítségével találj szövetségeseket a többi játékos között

Számos csata területekért és városokért, különféle érdekes küldetések és kollektív kampányok várnak rád.

Amint létrehozta a védelmet, és mindent biztosított a településhez, kezdjen el megfelelő szövetséget keresni, vagy hozzon létre saját szövetséget. A legtöbb feladat és küldetés kollektív játékhoz készült. Akár tetszik, akár nem, barátokat kell kötnie, és velük együtt kell leküzdenie minden nehézséget. Lehetőség van arra, hogy olyan embereket hívjon meg a játékba, akiket ismer, és együtt játszanak.

Sokat kell küzdened a játékban. Küzdj a bajnoki címért bármely játékossal a világ minden tájáról. Vegyen részt szövetségi háborúkban, vagy harcoljon más szerverek lakóival.

Számszerű fölénnyel könnyebb a győzelem. Ha az ellenfeled túl erős, kérj meg más játékosokat, hogy támogassanak, ez számbeli előnyt jelent.

A győztes nem mindig a legnagyobb hadsereg tulajdonosa. A sikerhez meg kell választani a megfelelő arányt a különböző típusú csapatok között és az egységek elhelyezkedését a csatatéren.

A hadseregben kell lennie:

  1. Íjászok
  2. lándzsás
  3. lovasság

És még harcos sárkányok is, amelyek képesek egy-egy sikolyukkal elmenekülni az ellenséget a csatatérről.

A játék gyakran frissül, az évszakok változnak, és új tartalom jelenik meg.

Az ünnepek alatt egyedi nyereményeket nyerhetsz tematikus eseményeken és küldetéseken.

A játékon belüli boltban megvásárolhatod a hiányzó erőforrásokat, értékes tárgyakat és dekorációkat. Vásároljon játékon belüli pénznemben vagy valódi pénzben. A választék rendszeresen frissül, és gyakran vannak kedvezmények. Ha pénzt költ az üzletben, akkor támogatni fogja a fejlesztőket, és lehetőséget ad nekik, hogy pénzt keressenek.

Minden korosztály élvezni fogja a Rise of Empires: Ice and Fire játékot, mindenki talál magának érdekes feladatokat.

Rise of Empires: Ice and Fire ingyenesen letölthető Android rendszeren, akkor kövesse az ezen az oldalon található linket.

Kezdj el játszani most, hogy létrehozd a legerősebb hadsereget és meghódítsd a királyságot!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more