Könyvjelzők

A Római Birodalom felemelkedése

Alternatív nevek:

Rise of the Roman Empire városépítési szimulátor körökre osztott stratégiai elemekkel. A játékot mobil eszközökre tervezték. A grafika jó, rajzfilm stílusú. A karakterek humorral szólalnak meg, a zene pedig úgy van megválasztva, hogy felvidítson.

A játék kiemelkedik a többi közül. Nagyon érdekes a Rise of the Roman Empire játéka, ilyenkor mindig van mit csinálni, a feladatok pedig változatosak és nem unatkoznak hamar.

Ha a játék elején kap egy kis római falut, fokozatosan a történelem egyik legnagyobb birodalmává kell építenie. De mielőtt ez megtörténne, sok kaland vár rád.

  • Fedezze fel a körülötte lévő világot, hogy megtalálja az építkezéshez szükséges erőforrásokat
  • Elegendő lakóhely építése a falu gyorsan növekvő lakosságának
  • Technológiák fejlesztése, amelyek lehetővé teszik összetettebb épületek építését és a meglévő épületek fejlesztését
  • Hozzon létre egy erős hadsereget, amely segít megvédeni vagyonát, majd később jelentősen bővíti azokat
  • Kereskedés beállítása

Ez csak egy kis lista a rád váró tennivalókról a játékban. Mielőtt azonban elkezdené, vegyen egy rövid bemutatót, hogy mindent megtudjon a menedzsmentről.

Hallgassanak a tanácsadókra, mert egy gyorsan fejlődő birodalomban egyetlen uralkodó sem tudja lefedni mindenki vezetését.

tanácsadó kettő:

  1. Ovidius parancsnoka gazdag tapasztalattal és kitüntetésekkel, sok csatán ment keresztül. Minden katonai ügyben érdemes rá hallgatni.
  2. Asteria hozzáértő menedzser és közgazdász. Segít meghatározni az építkezés prioritásait, és megmondja, hol a legjobb pénzt költeni. Ráadásul ravasz és bölcs diplomata, engedelmeskedjen neki.

Te döntöd el, hogyan fejleszted a birodalmat, mert te vagy benne Caesar. Koncentrálj az építkezésre és fejlesztésre, vagy fordíts több időt a hódításra. Mindenesetre mindkettővel meg kell küzdened, csak te döntöd el, mire figyelsz jobban. A barbár törzsek rendszeresen portyáznak. A legjobb orvosság erre, ha először megtámadja őket. Tudomány és közgazdaságtan nélkül sehol. Egy erős hadsereg fenntartásához pénz kell, a legjobb fegyvereket pedig nem lehet megszerezni a kovácsmesterség fejlesztése nélkül.

A csaták körökre osztott módban zajlanak. Felváltva az ellenséggel mozgatod a harcosaidat a hatszögekre osztott mezőn. Egy ilyen harcrendszer meglehetősen gyakori a különböző játékokban. Ha szereted a körökre osztott stratégiákat, valószínűleg már tudod, hogyan kell cselekedni.

Az automatikus harci mód megkönnyíti a harcot a nálad sokkal gyengébb egységekkel. Erős ellenféllel jobb, ha személyesen vezeted a csatát, hogy előnyt szerezz.

A játékon belüli áruház lehetővé teszi további erőforrások vagy hasznos tárgyak vásárlását játékbeli pénznemért és valódi pénzért egyaránt. Rendszeres akciók és kedvezmények vannak. De költőpénz nem szükséges, kényelmesen játszhatsz anélkül is, de a birodalmad kicsit lassabban fejlődik.

A

Rise of the Roman Empire ingyenesen letölthető Android rendszeren, ha követi az ezen az oldalon található linket.

Telepítsd a játékot, és megtudhatod, milyen egy hatalmas országot irányítani annak fénykorában!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more