Könyvjelzők

Risen 3: Titan Lords

Alternatív nevek: Reisen 3

ilyen projekt nem maradhat észrevétlenül. A támadók és a kíváncsi hackerek minden esetben megpróbálnak legalább néhány árnyalatot eltüntetni. A Risen 3 olyan játék, amely egy percig nem hagyta egyedül a játékvilágot. Logikus, hogy miután a játékosok megtudták a projekt kezdetét, megkezdődtek a Pirahna Bytes szerverei elleni támadások. Egy másik kísérlet, hogy legalább néhány érdekes információt megtudjunk, sikeres volt. A szivárgás után a fejlesztőknek nem volt más választása, mint hogy személyesen megmondják, milyen projektet készítettek és milyen újításokat kellett készíteniük a játékosoknak.

. A játék hivatalos sajtóközleménye során a PC-n 3-ra emelkedett, a projekt készítői azt állították, hogy az összes munka és a hivatalos vizsgálati szakasz befejezése után a játékosoknak foglalkozniuk kell a kézi munka világával. A játékos által végrehajtott minden tevékenységnek egyedi következményei lesznek, így koncentrációval és nagyon óvatosan kell játszania. A létrehozott virtuális világban gyakorlatilag minden centiméter rendelkezésre áll a kutató számára. Ez egy nagyszerű projekt lesz, amelyet a szerepjáték szabályai szerint készítenek.

A projekt hivatalos kiadása 2014. augusztusra van tervezve, így a műfaj rajongóinak van ideje felkészülni. A szerencsejáték-készségek fejlesztéséhez biztosan megpróbálhatod az előző két részen átmenni. Az ilyen bemelegítés segít a jövőben, amint a Risen 3 letöltésének lehetősége megjelenik, hogy megmutassa a legjobbat.

Az előkészítés annak biztosítása érdekében, hogy a játékban a fő figyelmet kifejezetten a terület tanulmányozására fordítsák. Ha úgy gondolja, hogy a fejlesztők, akkor a Risen 3 képes lesz játszani a személyi számítógépek és az Xbox és a PlayStation konzolok minden tulajdonosának. Valószínűleg hozzáférhet a játék terjesztéséhez a jól ismert portálról a Steam fájlok letöltéséhez.

A

Development a Risen 3 videóban a legjobb grafikus motoron történik. Szóval, biztosak vagyunk benne, hogy meg fogja nézni ezt. Annak ellenére, hogy időről időre a játékosoknak még mindig meg kell felelniük a rendszerindító képernyőknek, a játék során a megjelenésük minimális. A játék összes fő eseménye Európában, a középkor idején zajlik. Az utazás során meglátogatja a Földközi-tenger országait és a trópusokat is. Nem lehetséges, hogy a Risen 3-at nem folytassuk emlékeztetéssel, hogy minden fő helyet manuálisan regisztrálnak, így természetesen nagyszerűek lesznek! A fejlesztők azt mondják, hogy ez a projekt megvalósítja a legnagyobb világot, amellyel a stúdiónak valaha is foglalkoznia kell.

Főszereplőként egy vadonatúj karakter, aki nem ismeri a játékosokat. A történet a játék kezdetén az árnyékok mestere elnyeli a hős lelkét. A játékos fő feladata, hogy a Risen 3 legkülönbözőbb fegyvertípusait használva segítse a főszereplőt, hogy a sötét vagy világos oldalhoz csatlakozzon. Utazásai tele lesznek kockázatokkal és rejtélyekkel, és ahogyan egy csomó őrült teremtményt és ismerős arcot találsz meg!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more