Könyvjelzők

Rise of Heroes

Alternatív nevek: Rise of Heroes

Rise of Heroes online játék - ingyenes böngésző alapú stratégia műfaját fiction modell szabad játszani. Ez a lenyűgöző világot , amely összefonódik a keleti kultúra és a stimpankovskie technológia. Van egy hely, a tudományos felfedezések és a mágia. Ez az eredeti kombináció a csúcspontja a projekt Gd-csapat. A fejlesztők által létrehozott példátlan szépség virtuális univerzumban, ahol a történet nem alakul ki a klasszikus forgatókönyv szerint, de egy teljesen más módon. Ha kíváncsi, hogy mi történt azzal a ténnyel, hogy az események az ókori Közel-Keleten fordult a másik irányba, akkor várjuk, hogy csatlakozzon a lakosság az új világ. Kezdett játszani Rise of Heroes, tudod, hogy hozzájáruljon a fejlődés és a jólét az állam saját példát nézni az összes módosítást az idő során.

Vegyél részt a játékban Rise of Heroes megnyitja az ajtót, hogy az élet legemlékezetesebb kalandjait. Ahhoz, hogy kötődni egy fiókot valamelyik közösségi hálózatok érdekli, akkor látogasson el a játék hivatalos honlapján, e-mail címét, hogy tájékoztassa és várjon betűk jelszót. Ez az egész Rise of Heroes profil! Ön most már teljes jogú felhasználó, aki szintén mindig és mindenütt, hogy tisztában legyenek, mert a meglévő hírlevelek. Ami a rendszer követelményeinek a játék, akkor ne legyen akadály közted és így addicting szórakoztató. Mivel a játék célja, hogy vonzza az embereket, nem taszítják őket. Ezért a rendszer követelmények nem túl magasak. A lényeg az, hogy a számítógép csatlakozik az internethez, és volt egy normális böngészőt.

Nézzük, mit kell tenni annak érdekében, hogy kezdetben nem feltűnő tulajdonosi bővült, és vált egy hatalmas erő. Tehát, a játék Rise of Heroes megköveteli, hogy a következő:

- Lefoglalás idegen területek;

- Építve a saját telken,

- Javítása ipari technológia,

- Válogatás hősök (a kormányzó és asszisztensek)

- Gondoskodás a szolgáltatást a hadsereg,

- A vagyonosodás.

A játék telek alapja a PVR csaták, így sok harc. Potenciális versenytársak a többi játékos. De közülük is találni jó szövetségesei. Harc a területre, akkor tudnia kell, hogy minden győzelem egy plusz a személyes állapotban. Végül is, minden téren földet elfoglalták, ez nem egyszerűen egy kiterjesztése a határon, hanem jelentős jutalmat. Vannak összecsapások az NPC. Néha nagy kárt okozhat. Meg kell tanulni, hogy megbirkózzon ezekkel a karakterekkel.

Ne feledje, hogy sok a Rise of Heroes Online függ a hősök, hogy bérleti a szolgáltatást. Az ő segítségével, akkor meg fogja vizsgálni a globális világtérképet, találni kincset, valamint a csoportok a katonák a gyűlölt ellenség. A játék sok az osztályok és szakirányok hősök. Megvannak a saját jellemzői, kapacitás, és így a funkciót. Próbáld ki, hogy arról, hogy szolgált a hősök a különböző kategóriák - így biztosítja a siker minden tervezett műveletek!

Rise of Heroes fog játszani az in-game store. A választék a dolgot. Ez növeli a termelés, és a tudományos fejlődés fejlesztésére az állam, és berendezések a karakterek, és így stb Ami a fegyvereket állnak rendelkezésre, akkor megoszlik olyan fajok, mint rendesen, a jobb és a legendás. Arsenal áll, páncélt, pajzsot, bracers, kardok, fejszék és más jóság.

Játék Rise a Heroes - azt jelenti, hogy folyamatosan használja kilátások rejlő projektben. Minél hosszabb a játék, annál szélesebb körű a lehetőségeket. Ön minden bizonnyal tudja, hogy hozzon létre egy nagy birodalom, amely dicsőítette a hatalom! Tegyük fel, hogy nem megijeszteni kis nehézséget, akkor képes lesz megbirkózni a problémákat. A legfontosabb dolog -, hogy egy kis erőfeszítéssel! Sok szerencsét! Legyen megtestesült mindent terveznek!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more