Könyvjelzők

Rise of Nations

Alternatív nevek: Rise of Nations

Ez a játék Rise of Nations, tudja, hogy minden magára valamit is adó játékos. Ez egy igazi klasszikus a műfaj. Ez a játék ötvözi a legjobb minőségű játékok tett a műfaj történelmi stratégia. Minden szeretője nagy hódítás és a komplex virtuális stratégiák és tervek megtalálható a játék maga. Azt várod képviselői tizennyolc különböző nemzetek. Minden nemzetnek megvan a maga bónuszok állnak rendelkezésre, hogy a játékos sikeres elvégzése feladatokat vagy küldetést. Csak meg kell foglalkozni hatezer éve, amelynek során van minden fontosabb eseményeket a játék. Különben is meg kell alaposan elsajátítsák a képesség a hadviselés, kémkedés tanulni és tanulni megoldani a problémákat a világban, vagy a polgárháború.

Indítsa el a játékot, akkor le kell töltenie Rise of Nations. Ha szeretné, akkor töltse le és telepítse a szükséges kiegészítések és frissítések, míg felfedezni az új térképeket, szokatlan és eredeti egységek különböző játék kampány és egyéb hasznos adalékokkal.

Lejátszás Rise of Nations vonzó mindazoknak, játékosok, akik megőrülnek játékok tartozó műfaj számítógép stratégiák történelmi alapon. Tehát, ha úgy gondolod, hogy a jelenléte a katonai vezetés tendenciák, akkor feltétlenül próbáld a kezét ebben a projektben. Ebben a játékban vársz egy hatalmas számos eszközt, hogy saját nemzete teljesen más irányba.

A fejlesztők leírni, mint egy műfaji hovatartozás RTS. A fejlesztő, az úton, tette híressé cég Big Huge Games. A projekt akkor tekinthető a születési éve 2003 messze. Ez a játék rendkívül ötvözi a legjobb elemeit a globális stratégia. Érdemes megjegyezni, hogy a jövőben, az alkotók a projekt, amelynek a kezelése legalább használja az alapvető elképzeléseket végrehajtott Rise of Nation, alkalmazni az alapját a másik nem kevésbé népszerű a mai játék Rise of Legends.

Rise of Nations a nemzet védve vannak egymástól a nemzeti határokat, ami olyan területek, amelyek körül a városok és erődítmények. A legenda szerint a játék a játékosok tartoznak a nemzeti határok, és a területükön könnyen emeltek a különböző épületek és az épületek. Figyelembe kell venni azt a pontot, hogy nem lehet építeni egy épületet területén semleges, és nem tartozik. A játék során képes lesz arra, hogy bővítse a nemzeti határokat, feltárása új területek és építeni az új csodája a világ.

Folytatódik a felülvizsgálat a Rise of Nations szeretné csodája a világnak, hogy képviselnek valódi épületek és műemlékek át a virtuális valóság. Miután az építési játékos kap bizonyos bónuszok és promóciók, mert sajátosságait.

, Hogy megismerje a valóságnak az a fenti, akkor személyesen, hogy vizsgálja felül Rise of Nations video trailer.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more