Könyvjelzők

A Tomb Raider felemelkedése

Alternatív nevek: A Tomb Raider felemelkedése, Tomb Ryder rizs

Romb a Tomb Raider: Lara Croft új kalandok.

esemény, amelyben a játékosok részt vettek a Tomb Raider előző kilencedik részében, folytatja a Lara Croft vezető hősnőjével folytatott akció-kaland tizedik részét. Játék A Tomb Raider felemelkedése 2014-ben a bejelentés után, 13. 11. Az Xbox 360-hoz 2015-ben elérhetővé vált az Xbox One.

Some sietett, hogy megsértették a fejlesztők, akik most nem élvezhetik a kalandokat, de a cég képviselői rohannak, hogy megnyugtassák a PlayStation 4 és a Windows tulajdonosait, biztosítva, hogy a PC 2016 elejétől letölthesse a Tomb Raider Rise-jét, de a PlayStation 4-re 2016 végén.

A Tomb Raider megjelenése - a hóviharokon keresztül.

Az idõben a híres kincsvadász Szibériába vitt. Most az ő útja Kitezh városában, az "orosz Atlantiszban" rejlik, ahol az örök ifjúság és az élet titka rejtve van. A hősnő Jonah Mayawa partnerrel utazik.

kalandját veszélyeztetik a veszélyek és akadályok, találkozók a Szentháromság ügynökeivel, valamint a vadon élő állatokkal és a természeti katasztrófákkal. Vadászat és mozgás lassú hóviharok, fagy és köd. Meg kell vizsgálni az állatok szokásait annak érdekében, hogy ne essen a vaddisznó vagy a farkas lábába, és sikeresen megszerezze az ételt. A durva régió különböző lakói csak a nap egy bizonyos részében jönnek ki, és a hóvihar kezdetén a barázdák elrejtenek.

A

Lara a rendelkezésre álló eszközökkel túlélheti. Az ásványi anyagok, növények, bőrek gyűjtése ruházati és gyógyszerekké alakul. Más tárgyak a csapdák, az íjak, a lasszó, a mérgező nyilak építésére szolgálnak.

A hősnő fő ellensége a kemény természet. Hóvihar vagy lavina hirtelen indulhat itt. Ő átmegy az utat a magas hófúvásokon, gyengéden mászik a fákon, jól úszik és gyorsan fut. Ezek a tulajdonságok segítenek a túlélésben, de hideg éghajlaton fontos a hőforrás megtalálása, és ez is része a feladatnak.

Lara ruhája fokozatosan használhatatlanná válik, szennyezett és szakadt, és új anyagokra van szüksége. De a legnehezebb dolog akkor kezdődik, amikor többlépcsős rejtvényeket kell megoldani a fizika törvényei vagy a régi graffitit megfejteni.

A szerzők dolgoztak a játéktermék valósághűségén, és láthatjuk a tárgyak legkisebb részleteit. A Lara ruháin a vér, a szennyeződés vagy a nedves foltok hitelesek, és a bőrén hegek és pórusok láthatók. Ha összegyűjti a fő pontokat, akkor:

  • Futtatás, úszás, ugrás, mászás stb. d.
  • Kapcsolás Pathfinder
  • -re
  • Keresés és felhasználás
  • Rejtvények megoldása
  • A csatákban való részvételre
  • Kérjük a végpontot

kaland kaland.

Sok játékos nem várhat, hogy letöltse a Tomb Raider Rise-jét, és meghódítja Szibériát. Míg a Tomb Raider felemelkedése a számítógépen csak készül a kiadásra, élvezheti a reklámok megtekintését.

Lara csodálatosan túléli a héjazást, leesik egy szikláról, felemelkedik, titkos labirintust talál, és a kőfalra ír, megnyit egy folyosót a régi város romjaira, ki van téve az új veszélyeknek és csapdáknak, de csodálatos felfedezéseket tesz. És persze, a döntő pillanatban a fegyveres riválisok támadják meg, és elkezdődik egy lövöldözés.

Skoro vásárolhat Rise of the Tomb Raider-t, és a három kiegészítés, amelyet a vállalat már felkészít a szezonális bérlet tulajdonosai számára, ingyenes lesz. A debütáló pótkocsiból egyértelmű, hogy a hősnő, a rombusz rizs Ryder találkozik a mesés Baba Yaga-val. Bizonyára sok sokkoló randi van, és türelmetlenül várjuk őket.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more