Könyvjelzők

Robin Hood – Sherwood Építők

Alternatív nevek:

Robin Hood – Sherwood Builders egy olyan játék, amelyet nehéz egyetlen műfajnak is tulajdonítani, RPG, valós idejű stratégia és városépítő szimulátor kombinációja. Az itteni grafika nem fog panaszt okozni, ezzel minden nagyon jó. A karakterek valósághűen szólalnak meg, a zene pedig a középkori Anglia hangulatát segíti megteremteni.

Edzés nélkül nehéz lenne megérteni a játék minden bonyodalmát, és elég sok van belőlük. De ne félj, annak ellenére, hogy a fejlesztők több műfajt ötvöző játékot készítettek, egy érthető és nem túl hosszú képzésnek köszönhetően gyorsan megszokja a játék mechanikáját.

Sok kaland vár rád mint az egyik leghíresebb bűnözőre és egyben a középkor hősére.

A karaktered neve Robin Hood, és Sherwood Forestben él.

Híres arról, hogy kirabolja a gazdagokat, és a zsákmány nagy részét a gonosz urak által elnyomott egyszerű embereknek adja.

De nem csak ennyit kell tenned a játékban. Robin bandájának volt egy települése az erdőben, és a település, majd ezt követően a város létrehozása, rendezése volt az idő nagy részében.

  • Felderítsd, ahol a környéken van az építkezéshez szükséges forrás
  • Tisztítson meg helyet és ültesse be a mezőket a lakosság élelmezésére
  • Ismerje meg a kovácsmesterséget és más korabeli technológiákat, hogy elegendő fegyvert és felszerelést készítsen
  • Vigyázzon a falra és más szerkezetekre, amelyek segítenek megőrizni a védelmet
  • Erős hadsereg létrehozása a környező falvak parasztjaiból

Ezen kívül rendszeresen be kell repülnie az osztaggal, hogy feltöltse a város kincstárát. Nemcsak az osztagot vezeted, hanem közvetlenül is részt veszel a csatában. Nem nélkülözheted az íjat. Fejleszd Robin és más harcosok képességeit és erejét. Válassza ki a legfontosabb készségeket a tanuláshoz, és fejlessze a már elérhető készségeket.

Próbálj meg emlékezni arra, hogy frissítsd a fegyvereket és felszereléseket jobbra, amint elérhetővé válnak. Néhány berendezés tovább erősíthető.

A városának ne kelljen semmire, intézze el a kereskedést és a bányászatot mindennel, amire szüksége van. Ha lehetséges, bővítsd a területedet. Gondoskodj a biztonságról, mert előbb-utóbb a gonosz urak rájönnek a településedre, és megpróbálják erőszakkal elvenni az aranyukat.

A harcrendszer nem túl bonyolult, nagyobb figyelmet kell fordítani a taktikára és a stratégiára. E nélkül a Robin Hood - Sherwood Builders játék nagyon nehéz lesz. Használd a lopakodást, hogy meglepd az ellenséget. A terep és a növényzet segít elrejteni az osztagot és előnyhöz jutni.

Játszhatsz az egyjátékos kampányban és online is a barátaiddal.

A játék jelenleg korai hozzáférésben van, és még nincs kész. De már most magával ragad, és észrevétlenül repül benne az idő.

Sajnos a

Robin Hood - Sherwood Builders nem tölthető le ingyen PC-re. A játék megvásárolható a Steam portálon vagy a fejlesztő weboldalán. Megjelenés előtt kedvezményesen megteheti, siess!

Kezdj el játszani most, kaland vár a legkedvesebb gazemberre, Robinra!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more