Könyvjelzők

Rogue Spirit

Alternatív nevek:
A

Rogue Spirit egy keleti stílusú akciójáték. A grafika színes és jó. A játék professzionális hangzású, a zene megfelel az általános stílusnak és nem fárad el.

A játék karakterének sok veszélyes, de érdekes kalandja lesz egy olyan világban, ahol a valóság összeolvadt a szellemek világával.

Midra királyságát megtámadták a Káosz erőinek seregei. Az Ön feladata az emberek védelme és a démonok hordáinak elpusztítása lesz.

A főszereplő Midr herceg szelleme. Egyedülálló harcos, hihetetlen képességekkel.

A játék cselekménye jó. Többször is végignézheti a kampányt, és érdekes lesz egyszerre játszani, mint az első alkalommal. Válassz egy másik stílust a szövegrészhez, és a narratíva megváltozik.

Sok a tennivaló:

  • Fedezzen fel egy hatalmas nyitott világot
  • Keressen anyagokat a fegyverek és felszerelések frissítéséhez
  • Kommunikáció a lakosokkal és további feladatok elvégzése
  • Győzd le az ellenségeket, és válaszd ki a főszereplő fejlődési útját

Ez egy kis lista a játék fő feladatairól. Jobb, ha a listából kezdi a dolgokat, miután átesett egy kis képzésen és megértette a menedzsmentet.

A fantáziavilág, amelyben meg kell küzdeni a gonosszal, nagyon szép. A tájak lenyűgözőek a színes grafikának köszönhetően. Utazás közben megcsodálhatja a természetet és a keleti építészetet.

A harcrendszer változatos, és elsősorban az Ön preferenciáitól függ. Kiválaszthatod, hogy a kísérteties herceg melyik harcos lesz a vezetésed alatt.

A közönséges ellenségeken kívül főnökökkel is találkozhatsz, ezeket a harcosokat nagyon nehéz lesz legyőzni. Ha elsőre kudarcot vall, ne add fel, próbálj ki más taktikát és nyerj. Az ellenségek elpusztításával leigázod a szellemüket, és felszívod a birtokukban lévő erőket és készségeket. Így a karakter folyamatosan fejlődik, a szint emelését lehetővé tévő élményen túlmenően minden a főnök feletti győzelem új harci technikákat tesz elérhetővé, és mesteribb fegyverhasználatot tesz lehetővé.

Nem fog belefáradni a Rogue Spirit játékba. A játék több mint 10 különböző szinttel és 5 éghajlati zónával rendelkezik. Amint megszokja egy bizonyos klímát és ellenségtípust, minden azonnal megváltozik, és ismét alkalmazkodnia kell az új körülményekhez.

Az ismételt átjátszásokkal nemcsak a főszereplő fejlődése lesz más, hanem a körülötte lévő világ is. Minden szint véletlenszerűen jön létre, így nincs két egyforma átjátszás.

A Midra Királyság nagy területet fed le, és minden lakója nagyon érdekes. Ismerje meg, hogyan élnek, és fedezze fel e vidék legendáit.

Ne rohanjon át a folyosón, fedezze fel a varázslatos világ minden szegletét, hogy ne hagyja ki az értékes tárgyakat rejtő helyeket.

A játékban gyakran lopva kell cselekednie, megfelelő készségeket kell fejlesztenie, hogy megnehezítse az ellenségek számára a főszereplő felismerését.

A játék fejlesztés alatt áll. A frissítések megjelenésével több szint, valamint új érdekes feladatok várnak rád.

Rogue Spirit letöltés ingyenesen PC-re, sajnos nem fog működni. A játékot megvásárolhatja a Steam portálon vagy a hivatalos weboldalon.

Kezdj el játszani most, és segíts Midra királyságának hercegének kiűzni a gonosz démonokat!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more