Könyvjelzők

Romadoria

Alternatív nevek: Romadoria, Romadoria, Romadoriya, Romadoria Online

Ramadoria Online - egy ingyenes online böngészős játék által kifejlesztett német cég Looki . A társaság nagy tapasztalattal rendelkezik stratégiák többször is bizonyították a korábbi projektek, mert online játék Ramadoria az egyértelmű kedvence a címet a legjobb ingyenes böngészős stratégia!

O nlayn játék Romadoriya fordul vissza az órát, és adja meg a lehetőséget, hogy élvezze a fenséges idők ókori birodalmak, engedd meg magadnak "az, és, hogy" építsenek személyes birodalom arányosan legendás római és úgy érzi, a szerepe a császár.

Rendszerkövetelmények a játék nem túl magas, így játszani a játékot online Ramadoria lehet minden nehézség nélkül. Így a minimális rendszerkövetelmények a következők:

· Windows 98 / XP / NE / Vista x32/Seven

· Processzor : Intel Pentium III 800 MHz

· 256 MB RAM [ _13_]

· 64 MB-os videokártya

Is szükségük van internet-hozzáférés és egy böngésző

Vegyél részt a játékban Ramadoria egy nagyon egyszerű és érthető. Mivel az Ramadoria online játék böngésző nem kell letölteni és telepíteni a játékot a számítógépen. Indítsa el a játékot, el kell menni a hivatalos honlapján a játék, és kiválasztja a Regisztráció Ramadoria töltenie egy kis formátumú, amelyben meg kell határozni:

· Belépés - a nevet, amely biztosítja, hogy a felhasználó a játék

· E-mail [_13_ ]

· Jelszó

Is el kell olvasnia, és fogadja el a felhasználási feltételeket, a játék. Ezen a Ramadoria regisztrált véget ér, akkor automatikusan elindítja a játékot.

Az elején, a műveleteket kell tölteni vannak kiemelve a zöld nyilak és kíséri a különböző tippeket. Minden játékos kap egy telket, ahol szeretnénk kezdeni, hogy hozzon létre egy birodalom segítségével asszisztense Guy. Egyszerű feladatok magyarázza alapelveit a játék, és a játékos már kezd fejleszteni a városi struktúra.

Teljesített magas szinten a játékban piaci viszonyok. Mindent a játék az alábbi forrásokból:

· Denard - ezüst pénzérmék, szolgál különböző pénzügyi tranzakciók

· Resource - az aranyat használt felvenni kémek

· Rendelkezések - szükség, hogy csapatokat [ _2_]

· Lőszerek - használt élesítés hadseregek [ _2_]

· Wine - ösztönző, ami működik Run Faster

ÉS gras Ramadoria Online kezdődik a misszió, amely meg akarja építeni a római Forum - a főépület a játékban. Ezután, hogy ott van a lehetőség, hogy építsenek a piaci kocsmába, házak, a különböző katonai létesítmények. Fontos, hogy az összes épület, kivéve a fórum építhető egyszerre. Ezzel játszani Ramadoria lesz sokkal érdekesebb, mert akkor építeni nagyvárosok és a nyereség hatalmas sereg.

Ugrás a kialakítását, fejlesztését és védelmét, a város vesz igénybe sok időt és erőforrásokat. Ezért grata online játék Ramadoria lehet használni a két alapvető stratégiát.

Az első esetben az építési folyamat használata szükséges a bor, hogy állítsa be a munkavállalók és csökkentse az idő az épületek építése. Vagy több időt és megismerjék az elvek és szabályok a piac, és a mélyebb megértését a lehetőségek a városi épületek. A játék kezdetén mindkét irányban elfogadhatóak, mivel az újonnan mentességet élvez, amely megvédi az új játékosok a támadó játékos, aki már elérte a magas fejlettségi szintet.

A játékban sok különböző típusú csapatok (kb. 30). De nem mindegyik lesz azonnal elérhető a játékosnak, hogy indítsa alárendelt felhasználók csak a katonák. De az eredmény egy bizonyos fejlettségi szint, a felhalmozási források és megépítése után a szükséges katonai létesítmények tudja használni a többi katona.

A Ramadoria játszani Lehetséges, három fő taktika:

· Defense of the city

· Siege

· Harctéren

Természetesen minden taktika használata szükséges különféle csapatok, melyik a legmegfelelőbb számukra. Tehát, ami egy sereg kell gondolni, hogy milyen csaták kerül sor, és ne feledkezzünk meg a védelem, különben még a legelitebb és erős csapatokat szánt támadások egyszerűen oldott védelmében.

Is érdemes megjegyezni, a magas szintű grafika a játék, ami egyértelműen az egyik legjobb böngésző-alapú játékok.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more