Könyvjelzők

RomeWar

Alternatív nevek: Róma War

RomeWar Online - multiplayer online szerepjáték játék, létre a stílus megalakult a Római Birodalom, a megfelelő környezet és szokások. A játék tartalmaz két különböző csaták és stratégiai elemei, például az online játék romewar különböző változatos lehetőségek a választott taktika és stratégia.

A romewar játszhat teljesen ingyenes online játék romewar igényel csak internet-hozzáférés áll rendelkezésre, és a számítógépre telepített böngészővel (Internet Explorer (verzió: 6 vagy 7) vagy a Mozilla Firefox, vagy az Opera).

A játék indításához regisztráció szükséges a játékban romewar.

Romewar bejegyzése a következő: a főoldalon a játék, meg kell, hogy adja meg a nevét (alatta tudni fogod a többi játékos a játék), a jelszót, az e-mail, azt is adja meg a nemi, faji, válassza ki a (vagy a római Gallia ) be vezérlő karakterek és kattintson a "Regisztráció". Minden, romewar regisztráció befejeződött, akkor lehet kezdeni a játékot.

Mint már említettük, hogy a játék az online romewar leszel oldalán Róma és Gallia. A rómaiak a fejlettebb technológia, képesek növekszik a különböző mezőgazdasági termékek, a kivonat nemesfémek. A gallok hajlamosak a varázslatos természet, képesek megfékezni a vadon élő állatok, kiváló vadászok és a gyógyítók.

Annak érdekében, hogy a játék az online romewar itt van 23 helyen: a város a Római Birodalom, a város Gallia, és más semleges terület. Kezdett játszani romewar, találja magát a város vagy település Lemonum Tarentum, attól függően, hogy a választott verseny. Kívánatos, hogy azonnal talál magának egy mentor a játékosok száma, amely segít, hogy a játékban.

Vásárlási szükséges eszközöket (fegyverek és páncélok) a piacon, akkor megy a laktanyába, hogy a kezdeti tapasztalatok a csatákban és nő a szinten. Az alsó szinten, akkor fokozatosan számának növelése penny a pénztárca a horgászat, vagy dolgozni, mint egy zsoldos.

Külön-külön, azt kell mondani a művészet hadviselés. Mozog itt váltakoznak. Mielőtt sztrájk, meg kell mozgatni a rendelkezésre álló teljesítmény, hogy mozog a sejt az ellenség felé, ha távol van az ellenség, akkor automatikusan kap találatot, hátul. Amikor az ellenség belül lesz feltűnő a távolság, meg kell tenni a képet a kullancs (ahová a hit). Ha azt szeretnénk, hogy a blokkok, hogy egy kullancs a képen a karakter. Lehet hit, vagy tegye blokk két kézzel.

Másik jellemzője a játék: a csatában, akkor távolítsa el a tételt, és kopás. Amikor lő, a tanfolyam nem vész el, és ha a ruhák, ez számít fejlődést.

Minden egyes versenyen négy lehetőség a karakter rendelkezései, amelyek meghatározzák az út a fejlődés. A rómaiak is - az az elv gastat, triarius és Saleh, a gallok - Arverne, Helvetia, Belga és a druida. Mindegyikük a maga előnye (közelharci vagy távolsági támadás, védekező stratégia vagy mágia), hatással van a karakter harci hatékonyságot, és formálja a személyiségét. Továbbá, minden út a fejlődés, megadja a lehetőséget, hogy vizsgálja meg a különböző szakmák: hajógyár, kovács, bányász, favágó, borász, kísérője, pap vagy a farmer.

A fő cél a játék - ez egy gazdasági és katonai fejlődését, mint a karaktert, és a birodalom egészének. Fejlesztés érhető el különböző eszközökkel: az építőiparban és a fejlesztések a fosztogatás és a támadások szomszédok. A játék célja, hogy tudod, hogy pénzt keressen a fejlesztés (pl. a kivonat forrásokat a bányákban), és lehet bérelni a díjat a munkavállalók végezni bizonyos munkákat. Ön is csatlakozhat a légió parancsnoksága alatt egy tapasztalt játékos, vagy létrehozhat saját, pre-kereső tapasztalat, jó hírnév, és természetesen a pénz, mert meg kell fizetnie valamit legionáriusok.

Tehát romewar online játék, amelyben akkor

- Hősök elleni küzdelem számítógép vagy más játékosok,

- Javítani kell a gazdaság békésen, bányászati ​​források, az épület épületek

- Hozd létre a hadsereg, támadás, zsákmányt és elfog rabszolgák, vagy gondoskodjon védő csoportok, amelyek a polgári lakosság védelmére.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more