Könyvjelzők

Királyi követ 2

Alternatív nevek:

Royal Envoy 2 farm katonai stratégiai és várostervezési elemekkel. Grafika a kilencvenes évek klasszikus stílusú játékaiban, ez a játék egyáltalán nem veszít, és nem válik kevésbé érdekessé. A szinkronjáték jól sikerült, a zene kellemes.

A játék nem csak egy farm építéséről vagy egy település javításáról szól. Az Ön feladatai sokkal szélesebbek. Az egész birodalom törődést igényel. Sokan elégedetlenek az életükkel, és a király nevében neked kell felváltva gondoskodnod az összes tartományról, városról és faluról, hogy rendet rakj és minden állami rendszer működését megalapozd.

  • Tudja meg az egyes közösségek igényeit és kihívásait
  • Győződjön meg arról, hogy a mezők nem üresek, és hogy a farmon lévő állatokat megfelelően gondozzák
  • Állítsa be a királyságban szükséges összes cikk gyártását
  • Kereskedelmi kapcsolatok kialakítása az ország települései között
  • Utak és közlekedési kapcsolatok építése
  • Győződjön meg arról, hogy az adózás igazságos

A játékot nem csak a Király neveként hívják, valóban sok királyi gondja lesz.

Sok utazása lesz az országban, amelyek során minden alkalommal életet kell teremtenie azon a területen, ahová az uralkodó akarata irányította.

A feladatok nagyon különbözőek lehetnek, a zöldségtermesztéstől a hadsereg kiképzéséig vagy a gyárak építéséig.

Bár a király szolgálatában állsz, az ország minden lakosának kedvedre kell járnod. A boldog népesség szinte mindig azt jelenti, hogy az uralkodó is boldog. Tudja meg, kinek van szüksége segítségre, és találjon olyan megoldást, amely mindent megold.

A célok eléréséhez technológiára van szükség. Fejleszd a tudományt, ez segít kevesebb energiát költeni a feladatokra.

A kérések nagyon eltérőek lehetnek, nem feltétlenül a túlélésről szólnak, néha az embereknek nincs elég kényelme a normális élethez.

A játék a napszakok változását és az évszakok ciklikusságát valósítja meg. Ez további bonyolultságot eredményezhet, és időigényesebbé teheti a feladatokat. Télen a növények nagyon gyengén nőnek, és sok fát használnak fel a helyiségek fűtésére, ami közvetlen hatással van a vadakra. Az építkezést szintén nyáron érdemes elvégezni.

Minden új szint megnehezíti a feladatokat, de több tapasztalattal is rendelkezel.

Tedd királyságodat a világ legjobbjává. Építsd meg a legjobb utakat, és gondoskodj a lakosság boldogságáról.

Nem fogsz belefáradni a Royal Envoy 2 játékába, mert minden új helyen újra kezdesz, és minden alkalommal teljesen más célok állnak majd előtted. Ennek köszönhetően a játék iránti folyamatos érdeklődés megmarad.

Ebben az esetben nem lehet azt mondani, hogy itt a grafika csúcsminőségű, de játék közben egyszerűen elfelejted. Van egy jó cselekmény és nagyon érdekes feladatok.

El sem hiszem, hogy ez egy teljesen ingyenes játék, amiért nem kérnek pénzt a fejlesztők.

A

Royal Envoy 2 ingyenesen letölthető PC-re az oldalon található linkre kattintva.

Mindenki ismeri a kapzsi és gonosz uralkodók meséit, segíts a királynak ebben a játékban, hogy tökéletes uralkodóvá váljon népe számára, kezdj el játszani most!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more