Könyvjelzők

Rulimony

Alternatív nevek: Rulimony

Online játék Rulimony - ingyenes böngészős játék létre a készségek fejlesztése és a tendenciák gyerekek. Egyedi játék segít be egy unalmas és fájdalmas tanulási folyamat szórakoztató és élvezetes. Több mint 40 különböző mini-játékok nem csak felcsillan a gyerekek szabadidő, hanem hogy jelentős hasznot.

Rulimony online játék célja a gyermekek óvodai és a korai iskolás korú. Azonban még szülő fogja találni, hogy érdekes, és el tudja játszani Rulimony együtt utódaik. Legyél különleges lakója a tündér világ igen egyszerű.

Rulimony Online regisztráció biztosít ilyen lehetőséget. Kérjük, hogy töltse ki a következő mezőket:

 • Baby nevet
 • Jelszó
 • Email
 • Age
 • Sex
 • Ország

Vegyél részt a játékban is kínál választási Rulimony játék karakter. Akkor egy kullancs, hogy egyetért a játékszabályokat, hogy a gyermek játszani és Rulimony szemben nem kapok hasznos híreket. Regisztráció Rulimony kitölteni után kap egy e-mailt arról, hogyan aktiválhatja fiókját, és kövesse a lépéseket.

Ne feledje, hogy az egyik fiókot, akkor létrehozhat egyetlen karaktert. De ha a gyerek akar próbálni játszani valaki, senki sem tiltja, hogy hozzon létre egy új fiókot egy másik választás a hős. Ebben az esetben nem lesz szórakoztató zverushki önállóan.

Mit Rulimondii lakói? Milyen hatással van a játék, hogy úgy döntött, egy macska, vagy például egy róka?

A játék hat különböző karakterek. Mindegyiküknek megvan a maga sajátosságait.

Dog soha nem okoz csalódást, ha szeretné, hogy a valódi erős barátság. Az ő szárnyaló fantázia szüleménye, és nyugtalan optimizmus nem fog unatkozni.

Szívvel Bear bemutatja a szélessége a lelke. Segítség ez édesszájú megvalósítani a dédelgetett álma: hogy az egész világot.

Fox ragyog a találékonyság és a szakértelem. Ez a barátságos ember megérti mindenki, és győződjön meg róla, hogy vigyázzon.

Bull válhat a lélek minden cég. Szereti a család és az otthon kényelmét. A játék célja, hogy az első, az vonatkozik rájuk nagyon komolyan.

Cat - a megtestesülése a leginkább udvarias és az értelmiség. Soha nem fog beszélni valaki ellen, és a tehetségüket, hogy ragyog. És bár az egér baráti kapcsolat néha játszik is.

Ravasz Bunny nem habozott, és meglepni a hozzáértés. Késő nincs a szabályokat, így mindig valahol siet.

Itt megismerkedhetnek a szép lakosok Rulimondii. Választani, aki tetszik, és elkezdi játszani a játékot online Rulimony.

Hőseink könnyen mozogni a virtuális világban, és vehet részt a játékban. Rulimony online játék készült abból a célból, környezetbarát közlekedési módok. Minden új játékos kap egy személyes gördeszka. De lehetséges, hogy idővel változnak járművet. Végtére is, a játék folyamatosan bővül a flotta. Mellesleg, nem csak a közlekedés, hanem más értékes tárgyak megvásárolhatók a játék valuta Auro. Az elején a játék, van néhány díjat, de több pénzt kap egy küldetést.

Rulimony online egy hatalmas város a különböző helyszíneken. Ezek egymástól nyilvános, kereskedelmi és magán. Között rengeteg az épületek és a különböző cubbies megtalálod:

 • Beach
 • Cafe
 • Iskola
 • Club
 • Park
 • Stores

Kedves szülők, miután a gyermek várhatóan játszani a játékot online Rulimony, a siker nem maradt észrevétlen meg. Idővel akkor rájönnek, hogy a gyerek egy jobb olvasási, írási, a színek megkülönböztetését, bővíteni a szókincs, kíméli a környezetet, megtanulta kezelni a személyes pénzügyek, képes döntéseket könnyen megtalálja a közös nyelvet a társaik. Ez a játék célja az önmegvalósítás mind a lányok a fiúk. A folyamat során az online játékok a gyermek fejlesztése a memória, a logika, megfigyelés, térbeli gondolkodás, finom motoros készségek, a fül a zene. Ezen kívül, ha lesz Rulimony együtt játszani a gyerekekkel, ez hozzá fog járulni, hogy a megértést és a kohézió.

Játék áll rendelkezésre, és ingyenes minden, de bizonyos típusú mini-játékok szüksége a felfedezés az arany kulcsokat. Hidd el, hogy egy viszonylag kis összeget fordított a vásárlási fogják kompenzálni. Arany gombok megnyílik több lehetőséget, és lesz egy jó meglepetés a gyermek. Siess kérlek a gyerekek, mert megérdemlik!

Make a tanításokat hozott öröm és büszke eredményeire krovinushku! Ki ne szeretné, ha tudnád, hogy mennyire jó érzés, hogy tartsa be a sikeres fejlődése utódaik. Rulimony játék várja Önt, és készen áll, hogy legyen a nagyon is valós segítő!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more