Könyvjelzők

Rúna

Alternatív nevek: Rúna

Játék Rune lesz képes intrika Egyedül mód! Bemutatta a fátyol a titoktartás, és figyelmezteti Önt, hogy az egész, a képernyővédő nem változik, de minden egyes alkalommal, amikor elindítja a játékot csúnya karakterek jelennek meg a háttérben, más lesz. Tehát, ha találkozik a Szörnyecskék, törpék, emberek, és még sok-sok vicces karakter. Azonnal értesítse értékű tökéletes játék menüjében. Például a hagyományos ESC gomb itt nem az, hogy jöjjön ki, és az a célja, hogy a fő menüben a játék. Ezért, annak érdekében, hogy ellenőrizzék a játékot adták meg könnyen, azt javasoljuk, hogy azonnal konfigurálni a kulcsokat a maguk számára.

Rune játék kezdődik, nem több, nem kevesebb, egy látogatás a hős egy ünnepélyes avatása a soraiban katonák egy ismeretlen hős, aki alázatosan meghajolt, mielőtt szenteli a tanácsát. Miután egy hosszú és fárasztó kissé (mivel úgy tűnt, hogy nekünk), a beszéd a harcosok a Tanács, felemelte a karját, és tört ki hangos sikoltozás. Ahogy a logika, az újonnan szentelt Hero kard kell a leghosszabb. Néhány perccel később már elviselni az elhagyott falu.

Rune kell tölteni minden játékos a játék valóban egy minőségi projektet. Annak ellenére, hogy első pillantásra tűnhet egy kicsit grafikus rusztikus, ez teszi igazán jó minőségű. A lány legjobb kéz akkor úgy beállítási opciók panel maximális minőségi beállítások. Azt is gondoltam, hogy ilyen könnyű 2D-s grafika a fénypontja a projekt. A játék annyira gyors, és a táj hihető váltják egymást, és arra gondolok, az egyhangúságot nem szükséges.

Letöltés játék Rune lehetőség is, hogy élvezze a minőségi teljesítmény a dinamikus objektumok. Ellentétben néhány statikus karakterek és tájak, mozgó tárgyak készülnek, a lehető leghamarabb, magas színvonalú.

A fejlesztők leírni, mint a műfaj thriller, amelyben az események merül fel az első ember. Minden résztvevőnek jelennek minőségileg úgy, hogy még egy laikus képes lesz megérteni anélkül, hogy azt az osztályt, amelyhez mindegyik tartozik.

A Rune fog játszani a nagy teljesítményű fegyvereket. Mégis marad az a község területén, a főhős talál egy elhagyott mosókonyha. Itt a résztvevők a projekt magában foglalja a főbb fegyverek, annak jellemzői és előnyei. Lehet önkényesen össze a különböző mozgalmak, hogy hozhat a különleges kombók. Ezen kívül ez a projekt csak a mágikus fegyver - szinte minden kard vagy kalapács rendelkeznek mágikus funkciókat.

Megkezdése előtt a játék, akkor meg kell, hogy töltse le a játékot Rune lehet tenni közvetlenül a fő honlapján a játék. Önnek személyesen lehetett látni az előnyeit ez a projekt, akkor sem letölteni, vagy meg a Rune video trailer, amely részletesen minden előnyét!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more