Könyvjelzők

Runes of Magic

Alternatív nevek: Runes of Magic

Szeretné eredeti fantázia? Szeretnél játszani ingyen és online? Szeretnél új chipek a karakter fejlődését? Akkor megy a "Land of kétségbeesés" - böngésző alapú multiplayer szerepjáték játék, ismertebb nevén a Runes of Magic online. Itt található a modern 3D-s grafika, izgalmas cselekmény sok küldetést, és természetesen nagyszabású csatákat ebben a formában játékos vs játékos.

A játék Runes of Magic Online, akkor le kell töltenie (ofsayta), és telepítse a játék kliens (program futtatásához a játékot a számítógépről). Minimális rendszerkövetelmények PC az alábbiak szerint: CPU: AMD 2500 (vagy Intel Pentium 4) 2. 0GHz, 1 GB RAM, videokártya Nvidia GeForce 5700 128MB (vagy ATI Radeon 9600 és hasonló), 10 GB szabad hely a merevlemezen. Még mindig kell telepíteni, vagy frissíteni DirectX 9. 0C. Online játék Runes of Magic által támogatott bármely böngészővel.

Hozzon létre fiókját. Vegyél részt a játékban Runes of Magic végzik a böngészőben a hivatalos oldalon. Kattintson a "Kezdj el játszani", és a végén válassza a "menj a regisztrációs oldalra." Kapsz az űrlapot, töltse ki, majd kattintson a "Feliratkozás Runes of Magic". Az űrlapon meg kell adni a felhasználónevet (becenév) és a fórum nevét, címét aktuális postafiók jelszavát. Végén egyszerű számtani, hogy ellenőrizze és fogadja el a játékszabályokat. Ez minden, ami megköveteli, hogy a Runes of Magic online regisztráció.

, Majd folytassa a létrehozását a karaktert. Race egy játék - ez az emberek. De a nyolc osztály karakterek: Warriors, cserkészek, tolvajokat, mágusok, papok, lovagok, az Őrzők és a druidák. Nos, válassza akit akarsz játszani a játékot online Runes of Magic. Warriors - képzett mesteremberek csata miután nyomóerő támadást. Cserkészek - vadászok és nyomkövetők, mesteri íjászat és számszeríj. Zsiványok - akrobaták és a rajongók, hogy visszavág, a fő fegyver tőr és a sebesség. Magee - bölcsek és támogatja, a fegyvereiket - varázslatok, dobás tűz és villámlás. A papok - a közvetítők között, emberek és istenek, és még rendelkezik csodálatos mágikus, vissza tudja állítani az egészségügyi és visszatér az életbe. Knights - a legerősebb osztály viselnek nehéz páncél, és könnyen kezelhető a fegyvert. Keepers - ezek egyike a természettel, legyőzhetetlen közelharcban, és egy további fegyver ellene az ellenség, a háziállatok. Druidák - bölcsek és gyógyítók, legyőzni az ellenséget a varázslat. A legfontosabb dolog az, hogy pontosan tudja, hogy hasznos, azaz elérte a 10-es szintet, akkor válasszon egy kiegészítő osztályt hős, hogy itt kettős osztályú rendszer. Ezen felül, ha szükséges, meg tudod változtatni az osztályok helyeken.

Runes of Magic Online játék, amelyben az összes karakter egy közös jellemzője - erő, gyorsaság, állóképesség, az intellektus és a bölcsesség. Fegyverek, hogy Ön képes lesz játszani Runes of Magic, van egy egykezes kard, tőr, pálca, egykezes tengely, cudgels, kétkezes kard, botokat, tengelyek és kalapács, íjak és számszeríj, és dobott fegyvereket.

Is, a játék Runes of Magic, nevezetesen, hogy mozogni a játék térképet, szükség van a rúnák - speciális köveket lehet ágyazott objektumokat és kap különféle különleges képességekkel.

A játék egy szakma, ezeket az eszközöket alkalmazzák. Mivel a mester ugyanolyan fontos, mint egy harcos - az egyetlen módja annak, hogy aranyat és változatossá a lőszert.

De persze, ami a legfontosabb, mi vonzza a játék Runes of Magic Online - kiterjedt és látványos csaták formátumban PVP (játékos vs játékos). Változatos osztályok és fegyverek, valamint a katonai képességek biztosítják ezeket a karaktereket küzd, egyedi hangulatú csata, amely biztosak vagyunk benne, hogy nem lesz érezhető a mai napig.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more