Könyvjelzők

S4 League

Alternatív nevek: S4, C4

Online játék S4 League-kombinációja lövészek és gyönyörű anime grafika. Szóval azt hiszem, hogy ha fogsz tapasztalni egy szokatlan shooter lenyűgöző látványos grafika, ez a játék nem hagyom közömbös.

Akkor hozzáférhet az összes szerver a világon, ami azt jelenti, hogy képes lesz harcolni a saját belátása szerint a játékosok különböző részein a világ.

S4 League Online biztosítja a lehetőséget, hogy saját egyedi jellegét. In-game store, a tartományban, több száz jó dolog és a ruhák, fegyverek és kiegészítők. Ön is megvásárolhatja a különböző variációk frizurák és arckifejezések választani a férfi és női karakter - hozzon létre egy egyedi karaktert nagyon egyszerű. Bár ez lesz a képzett felnőtt stílusú lövöldözős, vagy egy aranyos anime karakter S4 League minden lehetséges.

Ha ekipiruesh a karakter, akkor részt vesz a mérkőzés.

Ebben a játékban lehet választani a kombinált üzemmódban, ahol akarsz játszani. Itt azt feltételezzük mód Touchdown, ahol meg kell bizonyítani, hogy a harcok és a forgatás készségek, a fő feladata az lesz, hogy elsajátítsák a labdát, és küldje vissza az ellenfél kapujába. Vagy például, a kegyetlen és lélegzetelállító mód Deathmatch, ahol ölni játékosoknak meg kell mutatni a stratégiai és harci képességeit.

Chaser mód egy adott időpontban meg kell elrejteni, és fuss el üldözői. Figyelmeztetem, hogy ez nem könnyű, különösen akkor, ha folytat reaper magát. De ha inkább egy klasszikus shooter, S4 League Online kínál Önnek az arcade módban, nem lesz képes bizonyítani tudásukat elleni harcban a robotok, hogy elpusztítani mindent, ami az útjukba került. Itt meg kell utazni a 3D-s mérés, útban találkozni több ezer ellenfelek és elpusztítani őket. Ezen felül, akkor lesz szükség a nagy reflex készségek és szupergyors stratégiai elképzelések.

Vegyél részt a játékban S4 League megadja a lehetőséget, hogy belevetik magukat a világ a versenyzők és anime, és amikor belépett a játékban kapsz egy sor kezdő, amely tartalmazza: félautomata képzés és a plazma kard, két készségek, amelyek növelik a kínálat az élet 15-én és 30 egység, valamint a közönséges nadrág kabát.

S4League hozta létre mozgóképek anime - mikor fog futni, ugrani, lőni és repülni a karakter fog kinézni félelmetes! Csakúgy, mint a karakterek a népszerű komikus. Legújabb stílusú grafikák az Ön számára minőségi mozgalmak és kifogástalan karakter jeleneteket, akkor is, ha még egy újonc, és ez az első lépéseket S4 League online.

Az egyik nagyszerű tulajdonsága, hogy az S4 League játszani bármilyen számítógépen video.

A törekvés a cím a legjobb játékosnak meg kell felelniük a több ezer profi játékosok, és igazolja a címét.

Csatlakozás S4 League interneten, csatlakozzon a klán, és lett az első számú a sok anime játékok és a versenyzőket!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more