Könyvjelzők

a szabotőr

Alternatív nevek: a szabotőr

Játék Saboteur - egy számítógépes játék, amely egy egész mix különböző műfajok, mint a kombinált elemek és autosimulator, és az elemek a lövöldözős és cselekvési műfaj, kombinálva kaland. A játék által létrehozott és 2009-ben, a A Pandemic Studios és az Electronic Arts.

A játék helyszíne Franciaországban, amely a második világháború alatt a náci Németország elfoglalta. Ebben a helyzetben egy ír autóversenyző és szerelő Devlin úgy dönt, hogy részt vegyenek a harcban a fasizmus ellen, és kap jóváhagyást a francia harcosok az ellenállási mozgalom, valamint a brit hírszerzés.

Játék játékmenet komoly játékos és cselekvési szabadságot nagyon hasonlít a híres játék GTA. Játék Saboter kapott az eredeti fejlesztők szokatlan vizuális design. Így az egész játék világában, amelyet elfoglalt a nácik, a képernyőn megjelenik a szürke tónusok, és olyan mértékben, mint a fő karakter a játékban halad, kitöltésével különböző feladatok különböző területeken - az egész játék világ festett a színeket. Egy nagyon fontos módja az, hogy sikeresen játszani Saboteur - a lopakodó üzemmód. Végtére is, anélkül, hogy a főszereplő nem öltözött fel a náci egyenruhát, nem vak, nem bujkál lehetetlen, hogy a feladatai ellátásához. Saboteur játék lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy feladatokat a valós játék területek Párizs és környékén - közel az Eiffel-torony, a Diadalív, Sacre Coeur, a Madeleine-templom, és így § És az események kibontakozó Saarbruecken és Le Havre.

Ebben az esetben, ha úgy dönt, hogy töltse le a Saboteur, elkezd játszani, akkor megtudjuk, hogy van egy történet és oldalsó küldetések. Azt kell, hogy menjen a játékosok, de lehet választani a saját céljait, és a szabad játék. Ezek a célok őrtornyok, állások páncélozott járművek, légvédelmi ágyúk, benzinkutak, tábornokok, és így stb Ha a főszereplő még észre - nem is szerepel a szorongás. A játék öt különböző riasztási szintet. Például, az első szinten a szorongás jelenik Autó-, motor-járőrök, és az ötödik szint szorongás jelenti kapcsolatot keresni harcosok, akik kifejtve üldözött hős alacsony repülést.

Ha megkérdezzük az interneten Saboteur videó, tudni fogod, hogy a játék a következő ellenfél: SS-katonák, a katonák a Wehrmacht katonák haditengerészet katonái Gestapo Terror cég, és így

A játék van osztva bizonyos fegyver osztályok. Itt és pisztolyok és géppisztolyok és gránátvetők, és sörétes, és így stb A játékosok számára megengedett, hogy egyszerre felszerelni bármilyen kétféle lőfegyverek. Emellett a hagyományos fegyverek jelen The Saboteur gép, amely elszámolt nem kevesebb, mint negyven faj négy fő osztályba. Ha azt szeretnénk, hogy a fél pályán, vagy a páncélozott jármű, akkor kell vezetni magát a garázsban. Aztán elviszi a rendelkezésére. The Saboteur van a tartályokban. Például a dobó tartály. Ő Kész ellenfele lesz nagyon magas. A Saboteur sok pozitív és negatív karakterek. Velük lesz képes teljesíteni, amint telepíteni ezt a játékot a számítógépen, és belevetik magukat a veszélyes játék világában.

Próbálja ki! Úgy gondoljuk, hogy nem fogja megbánni töltött idő játszik. Sok szerencsét!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more