Könyvjelzők

Szentelt

Alternatív nevek: Szentelt

Sacred - fantasy számítógépes szerepjáték játék a műfaj RPG. A német székhelyű gyártó Ascaron, életre egy sor játékot szent, lefordította a Sötétség Hercege. A játék érdekes és izgalmas. Nem sok törzs, vagy építenek a teljes lánc stratégiai csaták. Ez biztos, hogy az utazási és a teljes küldetést.

Hogyan elolvasása után ezt a felülvizsgálatot a játék, azt javasoljuk, hogy megtekinthesse Szent videók és screenshotok. És akkor lehet letölteni a játékot szent hely.

Szent játék ad lehetőséget, hogy vizsgálja meg a világot a fikció. Majd játszani a kontinensen, Ankara, az univerzum szent.

Következő van egy választás a karakter a javasolt lehetőségek közül:

• Gladiator,

• Battle Mage,

• Erdei Elf,

• Sötét Elf,

• Serefima;

• Vampiressa.

Gladiator - a legjobb közelharci csaták. Megbirkózik bármilyen fegyver.

Battle Mage - a fő fegyvere a mágia, hanem egy jól beszélik a kardok, pálcák, botok, stb stb Ajánlás kezdők ne válassza azt. Van egy fegyver, hogy ő használja csak.

Erdei Elf - jó kezdőknek. Ez a képviselő csak a harcok nagy távolságokra. Használja mágia elfek, és csak a legjobb közelről lövés egy íj és számszeríj.

Knight - közelharci harcos. Használja a hatalom a sötét elfek és a méreg. Nagyon érdekes és erős karakter. Van fegyverek csak saját használatra.

Serefima - örököse a misztikus angyal. Használ égi mágia, és jól beszélik a kardok, íjászat.

Vampiressa - kettő az egyben. A nappali fény - egy erős harcos, és éjszaka - egy erős vámpír. Szórakoztató jellegű.

Ki a játékban Szent Majd játszani, hogy csak a választás. Idővel, minden karakter lehet próbálni.

Game Prince of Darkness biztosítja a kezdetektől fogva bizonyos képességek a karakterek. A játék során, szintjének növelése, tudod frissíteni készségek. Szintén a teljesítményt a karakter befolyásolja a beállított érték standard jellemzőit. Mint például az erő, állóképesség, gyorsaság, fizikai regenerálódás, szellemi regeneráció és a karizma.

Szent pc játék van osztva nehézségi fokú, amelyek neve nemesfémek: bronz, ezüst, arany, platina és nióbium. És a térkép Ankara kontinens részekre osztani - régiókban. Szóval, akkor megjelenik egy nagy kiterjedésű az úgynevezett walking.

A játék neve Szent Prince of Darkness nem hiábavaló. Kiderül, hogy a játék egy őstörténet. És mint mindig, itt jön a hősök a gonosz szándékkal, majd lefordítani szándékaikról. Medve a büntetés érte. Az emigráns, aki nyer erőt újra és megy a világ, hogy rendezze a gonosz. Beszélünk shaddara.

A karaktered mindent meg kell tenniük a feladatellátás.

Bízva abban, hogy a játék szent már kíváncsivá. Semmi sem szórakoztatóbb, mint vándor a kiterjedésű színes világ. Miután a menetrend itt jó minőségű, az összes kártya működött. És a zene jól választott, nem csak nem vonja el a játék maga.

Járhat el. Sikeres játszani!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more