Könyvjelzők

Sacred 2

Alternatív nevek: Sacred 2

Sacred 2 - számítógépes szerepjáték játék a fantasy műfaj RPG. A német székhelyű gyártó úgy döntött, hogy továbbra is az első játék szent. A fejlett bevezetett újítások a játék nem egy új történet, új játék. És minden bemutatott egy tisztességes szinten. Fordította játék Sacred 2: Fallen Angel. Lehet, hogy ez azt jelenti, hogy a lakosok a Ankara számítva egy hős, aki megmenti őket a kezdődő káosz.

Az a meccs Sacred 2 már az arcodon az új rajongók, csak le kell tölteni a játékot Sacred 2. Ehhez kell a Javascript a számítógépes programok letölthető játékok.

Akkor vándorol a kontinens nevű Ankara az univerzum szent. A legelején a játék Fallen Angel Sacred 2 úgy dönt, az osztályt, amely érintkezik vagy jellege a javasolt, kivéve Seraphim teljesen különbözik az első változata a játék: Seraphim, Elf, Dryad, Temple Guardian Shadow Warrior, inkvizítor és Dragomag. De azon túl, hogy nagyon fontos, mielőtt úgy dönt, az utat, amelyen karakter megy: Út a fény vagy a sötétség. Pontosabban meg kell választani egy istenség: Lumen (God of Light) Forens (istennője a bölcsesség és a filozófia), Cybele (Goddess of Nature), Testa (God of Science), Kuan (God of War) és a Kerr (Goddess of Evil). Ha kiválasztja a Seraphim, akkor csak akkor áll rendelkezésre fény útját - Lumen Forex és Cybele, és inkvizítor - Darkness - Coeur Kuan és Testa. Ennek megfelelően, ha a választott utat a sötétség, akkor nincs más választásunk, a Lumen az az istenség, és ha a fény útját, majd Kerala.

És akkor elkezd játszani a játékot Sacred 2.

Az események a játékban megelőzik az események az első része a játéknak. Itt régi időkben, amikor még gyerekcipőben jár misztikus hatáskörét és mikor események vezettek a felosztás jó és a rossz. És a legrosszabb vezethet káosz. De ne hagyd, hogy ez megtörténjen, vagy fordítva, hogy felgyorsítsa a folyamatot.

Természetesen a kártya játék van osztva igen különböző régióiban:

• Tilizy;

• Artamark;

• Nor - Plath,

• Seraphim-sziget és a hosszú víz alatti barlang sárkányok,

• Hiss Ta.

Tilizy - régió elfek. A legfájdalmasabb része Ankara. Az éghajlat mérsékelt.

Artamark - vidéki embereket. Osztva fejedelemségek uralkodott különböző hercegek. Az éghajlat száraz.

Nor - Plat - területén az orkok. Osztva hadviselő város. Sztyepp klíma.

Seraphim-sziget és a hosszú víz alatti barlang sárkányok - tulajdonjogát a Seraphim. Egy nagy, oszthatatlan állam. Csak itt T - energia ellenőrzés alatt.

Hiss Ta - területén gyíkok, sárkányok követői. Village elárasztotta vízzel. Oszlik a város.

Általában a fő feladata, hogy elvégzi a munkát, javítja a készségek, fedezze fel a terület, és dönt a sorsáról az egész Ankara.

A játék Sacred 2 mutatja be kiváló minőségű grafika, jó animáció. Bár néhány elem nem elég részletes.

Általánosságban is látni Sacred 2 videó és screenshotok. És menj a helyszínre, hogy játsszon Sacred 2 Fallen Angel letöltés. És izgatott egy fantasztikus tartózkodás. Ahogy az várható volt online játék, akkor hívja meg barátait. Játszunk jó!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more