Könyvjelzők

Saints Row 2

Alternatív nevek: Saints Row 2

Játék Saints Row 2, mielőtt a hivatalos bemutató úgy tekintettek, mint valami botrányos túlmutató szokatlan. Hogy provokatív klipek a nyilvánosság elé, amely kimutatta, agresszív Gerry Buse - férfi-szörny vagy csillag pornográfia ipar Ms. Tera Patrick. Úgy tűnik, a fejlesztők a projekt összes erők dobott ki, hogy valami rendkívüli. És még ma is, hogy nincs értelme vitatkozni, az alkotók a Saints Row 2 el céljukat - a projekt után nem kevesebb, szeretett uralkodó GTA, itt nem kevesebb, kegyetlenség, provokatív események és a kereseti. A jó grafika és jó játék kedvezően kiegészíti az összbenyomást.

Saints Row 2 db leírja a lezajlott események után öt évvel az első rész. Mindennek alapja az a tény, hogy a főhős kijön a kóma (nagyon kopott, de egy ilyen érdekes, nyakkendő, nem igaz? ) És világosan megértsük maguknak, amit leélni az életem egy börtöncellában, hogy nem fog tetszeni. Mivel nincs amnesztiát, és a várható fellebbezési díjak nem a legoptimistább, a kimenet továbbra is - gondosan tervezze meg, és a valóság menekülés. Érdemes megjegyezni, hogy öt év alatt kómában hős képességek elvesznek - ölni a tanúk és az akarat, hogy ez kezeli a két beszámoló.

Mint azt bizonyára kitalálta, és a játék megkezdődött, le kell töltenie Saints Row 2. A modern, nagy sebességű internet és a közös kapcsolatok torrent tracker lehetővé teszi, hogy csökkentsék a letöltési folyamat disztribúciók minimálisra - 10-15 perc és máris tudja, hogy teszteljék a játékot személyesen. Beszivárogtak a játék, megtudhatja, hogy az élet folyamán kómába főhős sokat változott. Autók és házak elkezdte keresni sokkal gazdagabb, de nem ez befolyásolja a leginkább. Legcsodálatosabb - szeretett és tisztelt karakter banda gyakorlatilag összeomlott. Természetesen ez a helyzet nem felel meg a hős, és ő elfogadta, minden eszközzel, emelje hitelességét "szentek".

A Saints Row 2 kell játszani kezdeni kiválasztásával megjelenése a karakter. Lehetetlen, hogy ne összpontosítani, hogy a karakter szerkesztő ebben a projektben jelentősen eltér társaik más játékokban. Testreszabhatja "maga alá" szinte minden részletét megjelenés. Sőt, akkor is lehet választani az adott járás és a gesztusok, hogy létrehozzák saját karaktert - egy szó, akkor mindent megtesz, hogy a játék volt, kényelmes és kellemes. Érdekes tény, hogy ha akarja, még akár a közepén egy küldetés, a hős képes lesz drasztikusan megváltoztatni a megjelenését, és még a padlót. Hidd el, hogy végre a Saints Row 2 Mission csinos szőke - ez valami, ami nem alkalmas a logika törvényei. Az ilyen árnyalatok jelentősen enyhíteni a helyzetet.

Készülj fel, hogy mi vár a rengeteg veszélyes találkozások, akkor tyunningovat az autó, javítja a készségek és javítja az autó. Mindezek és még ismertetjük részletesen, hogy az eltávolított Saints Row 2 videó trailer.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more