Könyvjelzők

Saints Row 4

Alternatív nevek: Saints Row 4

Az összes, kivétel nélkül, tudják, hogy a játék Saints Row 4 - plágium jó az összes létező nagy projektek. Az új rész nem is tervezik, mint kivétel. Éppen ellenkezőleg - most a játék egy érdekes kombinációja a GTA és a Prototype az eredeti kezelés az alkotók a szentek akarat. Annak ellenére, hogy ez a projekt nem jár egyetlen gramm egyedi információkat, mint ő. A játékosok a világ minden tájáról ismeri fel a játékot, még a kritikusok Le a kalappal a fejlesztők, akik megengedhetik maguknak, hogy kölcsön semmit, de eközben néhány projekt annyira egyedi és különleges.

Mint a többi játék klón Saints Row 4 próbál felülmúl a kölcsönzött elemekkel. Amíg valaki megpróbálja, hogy egy nagyon jó humora van, vagy teljesen reális atmoszféra Saints támaszkodni őrület. Abszolút Bezbashenny projektet nem lehet komolyan venni, hanem hátrányosan kezeli azt lehetetlen. Az új rész az utódok akarat meglepetés jelen (bár nagy mennyiségben) érdekes állásokat és lenyűgöző szöveget küldetéseket. És a teljesítmény akaratlanul nézett alapvető elemei a Mátrix - jött a szív az új játék, ne mondj semmit.

Indítsa el a játékot, akkor le kell töltenie Saints Row 4. Mint azt bizonyára tudják, a telepítési fájlok le ezt a projektet mindig elég gyorsan, különösen akkor, ha szívesen használja linkeket torrent tracker. A telek a negyedik szentek emelte a főszereplők, hogy a legmagasabb szintű teljesítmény - a főszereplője kerül bemutatásra, mint egy elnök az Egyesült Államok (nem több és nem kevesebb, látnivalók, elképzelhető, hogy felelősen Most kell játszani Saints Row 4? ). Közel azonos környezet "vezér" is található, gyalogosan - egy barátja elnök tartozik helyét a közigazgatásban. És, mint, fordul elő, mint szükséges, hogy a szent törvényeket, és segít eldönteni, az emberiség sorsa, csak az a törvény betűje, de valami váratlan történik.

Saints Row 4 db mesél az invázió a külföldiek, akik pimaszul elrabolta a helyi lakosság. Nem zárja ki az idegenek és az elnök úr. Aztán minden jön még zavaros és homályos - valamilyen oknál fogva az idegenek helyezte az államfő Stilporta modell, pontosan olyan, mint egy igazi város. Mit akarnak elérni, ez világos. Azonban, ha megtudja, játszott a Saints Row 4 küldetések különféle.

A változás a táj lehetővé tette az alkotók a játék, hogy adjunk néhány új elemet. Számos projekt a fejlesztők eltávolodott a koncepció GTA, amelyet kihasználva intenzíven minden korábbi játék a saját termelés, és úgy döntött, hogy megváltoztatja a fejlődési irány irányába fantázia. Nos, kiderült, elég jól, jól, az eredeti, így pontosan. Ahhoz, hogy világos képet arról a játék, akkor megtekintheti a speciálisan kialakított a Saints Row 4 video trailer részletező újításokat és előnyöket.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more