Könyvjelzők

Saints Row: The Third

Alternatív nevek: Saints Row: The Third

Saints Row: The Third - játék kapcsolódó felállás Saints Raw, őrült plakk amelyről ismert, hogy minden játékos. Az új projekt is sikerült felülmúlni a sokk értéke az összes elődei együttvéve. Frivolity mindig kiemelt projektek a többi játék klónok alapján a GTA. Játék fejlesztők sikerült elér SR eredetiség, és hogy utódaik egy különleges fűszer, hogy egy könnyű őrület. Azt már régóta egyfajta "chip" projekt, a kedvenc a sok játékos.

Mint a többi "társa» Saints Row: The Third db magas testreszabás - még mindig a játékosok választhatnak a megjelenése a karakter "ízlés". Azonban ezt a szót mondott, és annyira szeretném cserélni néhány szót is beszélve a félelmetes történet. Megy a játék, akkor nagyon meglepett, mert egy ismeretlen banda eltűnt. Most szentek váltak igazi márka. Alatt a "védjegy" ruházati cikkeket gyártó és frissítőket Saints Row: The Third autóval még a logók ezek a srácok - több, mint komoly! Fellows felkérik, hogy a film. Azonban, ahogy az lenni szokott az életben, a túlzott hírnevet hozott néhány problémát. Miután egy sor megmagyarázhatatlan szörnyű események szentek Stillporte - kisváros által elfoglalt tagjai egy erős banda "átvétel".

A játék kezdődött, mint korábban, akkor kell elindítani a Saints Row: The Third download. Kartámasz olyan megbízható torrent, és néhány perc múlva személyesen is látni, amit a szentek készített az Ön számára ebben az időben. A főtt, meg kell jegyezni, sokat, és az összes, míg a legtöbb hasonlít orgia lakoma során a pestis, törvénytelenség - általában, nem fogunk unatkozni. Frissítve Saints Row: The Third küldetés célja a dinamikus játék, de azért, mert az ásítás nem ajánlott. Képzeljük el például, a karakterek egyik feladat kell, hogy menjen a gép repül a szélvédőn keresztül, vagy például, esik a szíve egy atomreaktor, és még harcolni zombik.

Mi a legmeglepőbb - projektmenedzsment az egész játék, hogy a sáv által az első küldetést. Azaz, úgy néz ki, nagyon kiegyensúlyozott és megfelelő. Így a Saints Row: The Third valaha is játszani, szép és kényelmes. Különben is a kaland, a tervezett feladatok és küldetések, akkor vár egy nagy meglepetés a "rendszeres játék" az élet. Tehát a szabadidőmben a karakter képes lesz, hogy vegyenek részt az ingatlan tevékenység vagy versenyezni a legközelebbi versenytársai. És, persze, mini-küldetések törölt senkit!

Főhős lesz néhány új módon lehet pénzt keresni, hogy a pénzügyi problémák a játék, akkor felejtsd el sokáig. További információk, valamint egy leírást a tömegek izgalmas új előnyöket a projekt leírása a eltávolított a Saints Row: The Third videó trailer. Meg kell nézd meg magad, és ossza meg barátaival.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more