Könyvjelzők

Salem

Alternatív nevek: Salem, Salem

Salem Online - ingyenes multiplayer kliens játék stratégiai elemek által kifejlesztett típusa homokozóban. Svéd stúdió létrehozott projekt Seatribe, és a kiadó Paradox Interactive. A játék világában egyértelműen érezhető a hangsúly a történelem. Action alakul ki a 17. században. Ellenőrizze, hogy New England telepesek Angliából. A felhasználók meg kell fellépnie őket. Minden telepes van, hogy vesz egy házat, hogy felépítse a saját területükön, hogy vigyázzon a kitermelés a források, hogy kapcsolatot másokkal játékosok megtanulják, hogy elpusztítsa a különböző lények, hogy a lábunk alatt, és megpróbálja bántani, és biztosítja, hogy a táplálkozás és a többi időben . Anélkül, speciális ne támadja a szomszédok, mert lehet, hogy erősebb, mint te, és adja meg az élet kétszer senki sem fog. Amikor utolérte a halál, akkor ez a vég. Ha ezután folytatni szeretné játszani Salem, meg kell kezdeni a semmiből egy új hős. Tehát mérsékelten szerény, mérsékelten kalandos, mérsékelten ambiciózus - és hogy lesz egy jobb jövőt!

Ahhoz, hogy menjen vissza a fantasy világ, meg kell, hogy töltse le és telepítse a Salem játék kliens a PC-n. De mielőtt vesszük ezt, meg kell, hogy hozzon létre egy fiókot. Salem Regisztráció - ez kitölti egy speciális formája az olyan területeken: felhasználónevével és jelszavával (a következő sorban ismét), e-mail címét. Összefoglalva, kullancs, mint és erősítse elfogadja a Felhasználói megállapodás és a vágy, hogy hasznos híreket. Ami a rendszer követelményeinek, akkor teljesen ésszerű, és nem lesz akadály. Szinte mindenki élvezheti a játék, számítógép használata legalább átlagos konfigurációt.

Hol kezdődik játszani Salem? Először is meg kell a saját otthonában. Ahhoz, hogy a haza, akkor először meg kell, hogy teljesítse a szerződést a földön. Ezt követően meg kell gondolni a forrásokat, és emellett megszerezni az eszközöket. Az utóbbi lehet vagy vásárolt vagy kialakított. Természetesen mindez bizonyos időt vesz igénybe, ezért nem hiszem, hogy minden rendben lesz. Ehhez, keményen dolgozik, sok napon át. De akkor ez jó, hogy élvezzék a gyümölcsét a munka! Home - egy hely, ahol pihenhet és kikapcsolódhat egy hosszú utazás az egész hatalmas játék helyeken. By the way, minden, ami túl a vagyonát, vagy tulajdonát, hogy más felhasználóknak vagy semleges Boston városban, vagy csak egy kietlen, ahol hemzsegnek a mindenféle vadon élő állatok. Be kell, hogy állandóan résen, ha az élet igazán drága.

A fent említett biztonságos terület, az úgynevezett Boston megvan a képessége, a kommunikáció és a kereskedelem más játékosokkal. Elvileg ez a platform létre a társadalmi kapcsolatok. De amikor úgy döntöttünk, hogy vándorol át a másik helyre, akkor várok semmit - a támadás az agresszív vadállatok támadni a játékosok. Ami az összecsapások a játékosok között, itt van néhány szabály. Így a játékos, aki folyamatosan teszi az ilyen bohóckodás előbb-utóbb meg lesz büntetve. Ebben az esetben, azt hogy egy fekete folt, és ha a helyzet fog jönni, amikor a társadalom találkozik, és bosszút áll a gonosz. Van egy másik pont, amit tudnia kell -, a mágia használata. Magic - egy jó dolog, de csak az ésszerűség határain belül. Ha túl elragadta, amely shlopotat nagyon fekete jel és lesz a témája a vadászat dühös rajongók igazság.

Általában az a lényege a játék Salem - a folyamatos fejlesztés. Alapvetően mi történik, nagyon is valóságos és természetes. Ön építeni készített, ezt az anyagot, majd próbálja meg fejleszteni és bővíteni az élőhely felhalmozni hasznos forrást lép kereskedelmi kapcsolatok azzal a céllal, hogy megkötik jövedelmező foglalkozik, és úgy érzi, a végén, akkor telepedett le itt, kényelmesen és biztonságosan. Akkor menj a cél még a kis lépések, miközben kétségbeesetten védik javaikat, ha a szükség úgy kívánja. Minden, amit majd részt, izgalmas és élvezetes, így ez a játék egy nagyszerű módja annak, hogy elszakadni. Csak próbáld meg - nem akar lejönni!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more