Könyvjelzők

Starcraft 2 az üresség öröksége

Alternatív nevek: Starcraft 2 az örökös örökség, a Starcraft 2 Holland öröksége

Game StarCraft 2 Az Üresség öröksége: a kibocsátás stratégiája.

2015 év produktív többjátékos játéktermékek számára. Csatlakozott hozzájuk és a StarCraft 2 Legacy of the Void játékhoz a Blizzard Entertainment fejlesztőtől, amely november 10-én jelent meg, és a trilógia utolsó sorozatává vált.

V StarCraft 2 A Void öröksége letölthető és telepíthető az ügyfél által egy stratégiai kampány megkezdéséhez Egy idegen hadsereg protossontól való vezetésével ellenáll a halálos zergnek és a terrannak. Az első öt misszió egyjátékos kampányokban kerül megrendezésre, lehetővé téve, hogy végre hozzászokjon a telekhoz. A barátok által körülvett küzdelem, vegyen részt egy globális csatában a hálózaton, kiválasztva az egyik kártyát.

A történetben a cselekvések az Ayur és az Artanis hierarchiája köré bontakoznak. Zerg fenyegetően támadt a bolygón. Ez sok évvel ezelőtt történt, és Aiur protoss lakói már nem voltak egyetlen nemzet. Artanis megalapítja az Arany Armada flotillát, hogy újraegyesítse őket és elpusztítsa az ellenséget. Segítenie kell továbbá Kerrigan Sarah-nak, hogy megszüntesse a Fallen Amun Zel-Nagát, akinek szándékait egy lenyűgöző végének megszervezésére szánta.

A hadsereg és a hajó tökéletessége érdekében Artanis rendszeresen visszatér az "Adun lándzsa" zászlóshajóhoz. Ő is kommunikál a karakterekkel, tanácsot kap tőlük, és az egységek közül, amit megtanul az új harci lehetőségekről.

A kibontakozó kampány célja az volt, hogy egyesítsék a szétszórt törzseket egy erős hadseregbe, és képesek legyőzni a Protoss nagyságát és megsemmisíteni Amun-t. Először is, a játékosoknak három küldetést kapnak a "Sötétség Premoníciója" a Zeratul vezető hőssel és a telekkal, amely a Tal Darim talált menedékéről, Amun újjászületéséről és a prófécia titkáról szól.

S hősök az egyikben.

Pore letöltés StarCraft 2 Legacy of the Void, és csatlakozzon a játékosokhoz, feltárva az univerzum kiterjedését. A hálózati játék során lehetősége nyílik a napi versenyekre automatikus üzemmódban. Ehhez olyan állításra van szükség, amely a legerősebb harcot akarja a StarCraft világában az arénában, majd megmutassa az ellenfelednek az erőt.

Nem mindenki álmodik, hogy magányos farkas. Együtt tehetsz ilyen dolgokat! Az Archon módban az Ön általános vezetése alatt egy bázist kell védeni, és két ellenfelet. Ossza meg tapasztalatait, és segítse partnereit szóban és cselekedetben, hogy sikeresen befejezze a feladatot.

A közös feladatok végrehajtási módjának kiválasztásával egy csapat páros parancsnokává válik. Sok ellenség lesz, de Sarah Kerrigan, Jim Raynor és Artanis hierarchikus tapasztalata segít. Minél magasabb a tapasztalat a fiókjában, annál több képesség és fajta lesz elérhető.

. A StarCraft univerzumban karaktereket találsz:

 • Artanis
 • Rohana
 • Vorazun
 • Reynor
 • Kerrigan
 • Karax
 • Zeratul

Telepítési paraméterek (játékrendszer követelmények)

StarCraft 2 A Void öröksége a Windows XP / 8 / Vista / 7 rendszert futtató számítógépen, Mac OS X 10 rendszerben. 7 és újabb. Jelenleg a fejlesztők a következő minimumkövetelményeket hirdetik meg:

 • PC: AMD Athlon 64 X2 vagy Intel Pentium D
 • ATI Radeon X800 XT vagy NVIDIA GeForce 7600 GT
 • Mac: Intel Core 2 Duo
 • ATI Radeon HD 2600 Pro vagy NVIDIA GeForce 9400M
 • PC / Mac: 20 GB tér
 • OP 1. 5 GB PC-re és 2 GB Mac
 • -ra
 • Monitorfelbontás nem kisebb, mint 1024x768

Nem hagyja ki a StarCraft 2 Legacy of Void-ot a teljes kiadásban, és csodálatos ajándékokat kaphat: „Szabadságszárnyak”, „Roy szíve”, „Az Üresség öröksége”. Bennük további portrék, emblémák, új háziállatok, karakterek, képességek és fegyverek találhatók. Most már csak az ellenség legyőzése a Protoss emberek dicsőségére.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more