Könyvjelzők

Tolvajok tengere

Alternatív nevek:

Tolvajok tengere Tengeri témájú RPG. A játék gyönyörű grafikával rendelkezik, rajzfilm stílusú. A szinkronjáték kiváló minőségű, a zene pedig úgy van megválasztva, hogy fenntartsa a karakter helyének hangulatát.

Mielőtt elkezdené játszani a Sea Of Thieves-t, létre kell hoznia egy kedvére való karaktert a beépített szerkesztő segítségével. Ezt követően nehéz kiválasztani a hajó típusát, amelyen mozogni fog a játék területén. A kiválasztott hajó mérete közvetlenül befolyásolja a csapat méretét, egy nagyobb hajóhoz és egy csapathoz több kell.

A játékban több történet is található. Mindent egyenként végig lehet menni. Az egyiket a pillanatnyilag legnépszerűbb kalózokról szóló filmsorozatnak szentelik.

Sok szórakozás vár itt:

  • Keress kincseket
  • Csontvázak harca
  • Tárgygyűjtemények gyűjtése
  • Frissítse hajóját
  • Vásároljon új ruhákat, haj- és szakállstílusokat
  • Jó bulikat a csapattal

Ez még csak nem is írja le, mekkora móka ebben a játékban.

Sok hely van itt. Sok elsüllyedt hajó vár az alján, amikor merülsz a kincseikért.

A világot nem könnyű beutazni. A nyílt tereken sok alattomos ellenség vár rád. Óvakodj a gonosz szirénáktól és a fegyveres csontvázaktól.

Az Ön feladata, hogy a lehető legmagasabb szintű hírnevet szerezze meg minden frakcióban. Ez feloldja az elitebb negyedik frakciót, és még nehezebbé teszi a küldetéseket.

A hírnév és a pénz mellett a küldetések teljesítése hozzáférést biztosít a karaktered, sőt a hajód vizuális fejlesztéseihez is.

A játékot néhány éve adták ki, és kezdetben nem fogadták túl melegen a kritikusok, de idővel a hozzáállás megváltozott. A fejlesztők nem hagyták fel a projektet, és minden szezonban új tematikus küldetéseket és dekorációkat adnak ki.

Mostantól hatalmas mennyiségű különféle tartalom érhető el a játékban. Szellemhajók flottája van itt, a híres repülő holland, sőt Jack Sparrow és a Karib-tenger kalózai vezetésével.

Amint meguntad, hogy egyedül játszol a hajódon, azonnal indulhatsz az online játékba.

Minden játékos egyenrangú lesz. Itt nem szerezhet előnyt, ha több pénzt fizet, mint mások. Minden frissítés csak a megjelenést érinti, és nem ad könnyebb győzelmet.

Egy online játékban a csapat valódi játékosokból áll. Beírhatod magad, vagy véletlenszerűen kiválaszthatod, ekkor a játékszerver társokat rendel hozzád.

A csapat feladata általában a kincsvadászat és a szörnyek elleni küzdelem, néha egy ideig. De háborút üzenhetsz más hajóknak is, hogy megtudd, melyikőtök a legjobb kalóz.

A győzelem megünnepléséhez rendezzen egy zajos lakomát a hajóján, és érezze jól magát a barátaival.

A

Sea Of Thieves ingyenes letöltése PC-re sajnos nem fog működni. A játékot megvásárolhatja a Steam platformon vagy a fejlesztők hivatalos weboldalán.

Ha szeretnéd kipróbálni magad igazi lendületes kalózölőként, telepítsd a játékot most!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more