Könyvjelzők

Sekiro: Shadows Die Twice

Alternatív nevek:

A Sekiro Shadows Die Twice jelenleg az egyik legjobb RPG-játék. A játéknak komor hangulata van, de ez a varázsa. A csúcsminőségű grafika, zene és szinkronszínészet sem marad el mögötte.

A játékban szereplő események a 14. századi Japánban játszódnak, amely akkoriban nem volt biztonságos ország. Ehhez hozzájárultak az állandó kegyetlen háborúk a kisurak között.

A játékban egy kitaszított harcossá kell válnod, aki felett a halálnak nincs hatalma. De ettől még szomorúbb lett a főszereplő sorsa, mert senki sem akar olyan gyakran meghalni.

A játék során:

  • Győzz le több ellenfelet
  • Mentsd meg főnöködet a ravasz ellenségektől
  • Sajátítsd el a nindzsa arzenál technikáit
  • Javítsa a harci reflexeket a végső szintre

A főszereplő sokat fog szenvedni a cél felé vezető úton. Miután elvesztette a karját, és legyőzte az árnyékban rejtőzködő Ashina szamuráj, újra életre kel, hogy bosszút álljon és megmentse gazdáját.

Az egykezes harcos nem feltétlenül jelent gyengébbet. Hozz létre egy olyan protézis-arzenált, amely képes halált hozni az ellenségre, és a gyengeséget előnyré fordítani a csatatéren.

A harcrendszer hihetetlenül összetett, és a játék során elsajátítható technikák arzenálja hatalmas. Ez minden csatát hihetetlenül látványos eseménnyé változtat.

A játékban szereplő főnökök mindegyikének megvan a maga egyéni harci stílusa, és ehhez alkalmazkodnod kell, különben nem fogsz nyerni.

  1. Butterfly úrnő olyan illúziókat kelt, amelyek megtéveszthetik
  2. A készletezett óriás dühének köszönhetően nagyon veszélyes harcos, ami hihetetlen erőt ad neki
  3. Egy nagyszerű kígyó, amelyet csak úgy lehet legyőzni, ha talál egy odút, ahol él egy hatalmas völgyben
  4. Tenzen Yamauchi hadúr, egy harcos, akinek a legjobb, ha folyamatosan szem előtt tarthatja, különben a problémákat nem lehet elkerülni

A felsoroltakon kívül vannak más harcosok is, akiktől félni kell. Próbálj mindig készen állni a harcra, mert bármelyikükkel a csata bármelyik pillanatban elkezdődhet.

Legyen óvatos, amikor Sengoku világát járja. Nem mindig könnyű megtalálni az elrejtett helyeket értéktárgyakkal és hasznos forrásokkal. És így megtalálhatja azokat a karaktereket, akik szeretnének veled csevegni vagy segítséget nyújtani. A rejtőzködő ellenségeket is jobb észlelni, mielőtt ők maguk megtámadnak.

Kicsit komor a játék, de ezt kompenzálja a nagyon eredeti és gyönyörű grafika, ami jól megragadja az akkori Japán hangulatát.

Az

Sekiro Shadows Die Twice szórakoztat, és nehéz letenni.

A Sengoku-korszak a japán történelem egyik legvéresebb időszaka. Az egész területen sok képzett harcossal találkozhatsz, akik közül nem mindenki barátságos. Ezenkívül közeledik a megnyilvánulásokkal járó sötétség, amely ellen harcolnia kell.

Sekiro Shadows Die Twice letöltés ingyen PC-re, sajnos nem fog sikerülni. A játékot megvásárolhatja a hivatalos webhelyen vagy a Steam portálon, ahol gyakran részt vesz az értékesítésben, és kedvezményesen értékesítik.

Kezdj el játszani most, hogy megakadályozd, hogy az árnyak átvegyék és elpusztítsák az egész országot!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more