Könyvjelzők

Település túlélése

Alternatív nevek:

Settlement Survival városépítési szimulátor túlélési elemekkel. A játék gyönyörű rajzfilm stílusú hatszögletű grafikával rendelkezik. Különösen jó nézni a vizet. A hangosítás minőségi, a zene könnyed és nem tolakodó.

Feladata a település felvirágoztatása és fejlődése.

Kérjük, válasszon térképméretet a Settlement Survival játék előtt. Melyik kontinensen vagy szigeten lesz a városod. Különleges tárgyak elérhetősége. Ezenkívül döntse el, hogy a játékvilág ki van-e téve természeti katasztrófáknak, sőt járványoknak. Így leegyszerűsített módban és túlélési módban is lehet játszani.

A játékban sok dolgod lesz:

  • Lakóépületek építése
  • Különféle áruk gyártásának létrehozása
  • Kereskedelem
  • Fogj halat
  • Betakarítás a földekről

és még sok más.

Most mindenről részletesebben.

Érdemesebb a fő természeti erőforrás közelében települést választani, amelyet zöld ikonokkal jelölünk a térképen. Közel a folyóhoz vagy a tengerhez.

A legelején csak egy sátorváros és egy telepescsoport lesz. A játékban megtanítják a túlélés alapjait. A képzést nem lehet kihagyni, de nem lesz hosszú és nem túl tolakodó.

Először is gondoskodjon a lakosság tőkelakásáról. Jobb egyszerre több házat építeni. Lehetnek nagyobbak vagy kisebbek attól függően, hogy hány család élhet bennük. A népesség növekedéséhez biztosítania kell, hogy a lakosság ne legyen zsúfolt, és a boldogság szintje elég magas legyen.

Ezt követően gondoskodjon az élelmezésről. Ehhez vesse be a földeket. A legjobb, ha hozambónuszt adó helyen helyezed el őket, de ha a településed közelében nincs, akkor szinte bármilyen telek megteszi. Nagyon sok növényfajt lehet termeszteni, sőt vannak egzotikusak is. A táblákat madárijesztők felszerelésével vagy az öntözésről való gondoskodással lehet javítani.

A víz nagyon fontos erőforrás. Célszerű a kutakat úgy kialakítani, hogy a lakók egyszerre tudjanak vizet venni saját szükségleteikre és öntözésre.

Az épületek építéséhez szükséges anyagokat a település lakossága saját maga szerzi be, az Ön részvétele nélkül. De elküldheti őket az erőforrások manuális gyűjtésére, ha megadja, hogy mit kell gyűjteni.

Keresse meg az összes épületet, hogy később utakat tudjon fektetni. A mozgás sebessége fontos mutató az emberek termelékenységében, és az egyszerű, jól kitaposott utak is 25 százalékkal növelik azt.

Idővel települése igazi metropolisztá nő, és a feladatok köre nagymértékben bővül. A felnövekvő generációt nevelni kell. Ehhez iskolákra lesz szükség. Üzemekre, gyárakra, sőt kórházakra lesz szükség a lakosság egészségi állapotának ellenőrzéséhez. Az ilyen összetett szerkezetek felépítéséhez többek között pénzre lesz szükség. A kereskedelem felvirágoztatása érdekében időben építsenek kereskedelmi kikötőket.

A

Settlement Survival ingyenes letöltése PC-re sajnos nem fog működni. De megvásárolhatja a játékot a Steam piacon vagy a fejlesztők hivatalos webhelyén.

Ez egy nagyszerű városépítő, és érdemes játszani, ha szereted az ilyen típusú játékokat!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more