Könyvjelzők

Szféra

Alternatív nevek: Sfera Online

Online játék Sphere - egy addiktív játék, amely megteremtette a hazai fejlesztők. Ez lehet, hogy egy ésszerű versenyt ilyen MMORPG játék.

Mindenki tudja, hogy kevés hazai játék büszkélkedhet jó minőségű, de azt mondhatjuk, hogy a játék Sphere online a kivétel a szabály alól. Első játék jött vissza 2003-ban, de annak ellenére, hogy az életkor, a játék továbbra is növekszik, és minél több és több új játékos. Kezdetben játszani a játékot online gömb csak a díjat. Ár használatára a játék 5 év. az hónapban. De elég sok időt online Sphere teljesen ingyenes, ami tovább vonzódik hozzá, még több felhasználó.

Csatlakozás a játék Gömb megy keresztül a szokásos az ilyen típusú játékok, rendszer. Az első dolog -, hogy hozzon létre egy profilt a honlapján a játék. Meg kell, hogy adja meg a felhasználónevét, jelszavát és e-mail címét. A bejegyzés hatásköre is fel kell szerelni a játék kliens, amely letölthető közvetlenül a honlapon. Mint látható, online regisztráció hatáskör kiterjed az egész egy kis időt, így ez a játék.

Ha telt el a regisztrációs folyamatot, akkor elindíthatja a játékot. Szerint a történelem, a világ teremtése a játék után hosszú hányattatás tapasztalt ősi indiai kéziratot mantrákat, hogy hozzon létre a különböző illuzórikus univerzumok, ami Scope. Kezdetben lekerült a pergamen India 1203, majd sok időt töltött a bizánci könyvtárban, ahonnan kezébe testvére Batiz. 1348-ban, Európában szenvedett szörnyű szerencsétlenség - járvány a bubópestis. A menedéket egy szörnyű betegség, Batis testvére úgy döntött, hogy hozzon létre egy párhuzamos világ a boldogság. De ahhoz, hogy szükséges, hogy az olvasó mantrák volt teljes a nyugalom, ami nem működik, mert a szerzetesek fogant égetni az eretnek Batiz. Pontosan azért, mert ez, hanem a tervezett világ boldogság, tévedésből teremtett világban nyomorúság, ahol a végtelen számú különböző szörnyek, az idő gyorsabban megy 12-szer, és minden 666 évben van egy teljes pusztulástól. Emiatt, a külső világok kezdik túl változatos katasztrófák és szerencsétlenségek. Majd a tetején, hogy elvesztek a külvilág és a Sphere.

Fogott egy teljesen más környezet, az emberek fokozatosan kezdett udvarolni a világot, kezdett alkotni a város és az állam. Úgy tűnik, hogy minden jól megy, de aztán ahogy telt az idő, és az óra a megsemmisítése a világ, és tennem kellett valamit. Természetesen próbálja menteni a világot is, hogy minden játékos.

Terén játszhat hat kontinensen. Hyperion - a legnagyobb sziget, Helios - kisebb sziget, elválasztva őt később egy másik kontinensen, az úgynevezett Rhodes. Leon - a legfiatalabb kontinens, amely az összes későbbi osztott a fő, sőt, egy sziget. A fennmaradó két kontinens - a Phoebus és Charon, amelyek rendre a fény és a sötétség. Charon is szolgál, mint a börtön elkövetők. Az egész kontinensen különböző zárak, ami a legtöbb esetben tartoznak a különböző klánok. A játékot az online sokkal könnyebb egy részét a klán. Egy ebben a világban nem könnyű! Általában Sphere online játék, amelynek alapja elsősorban inter-klán harc, nem háború ijesztő szörnyek.

Ellentétben a legtöbb játék, a választott karakterosztály végzik fokozatosan a múló játék. A fő foglalkozása a játék a csata, így nem valószínű, a játék lesz nagyon békeszerető játékosok. Scope kell játszani az egyik 14 különböző specialitások. A karakter csak két paraméter - a cím és a mágikus erő. Charge tapasztalat csak a győzelem az ellenség a csatában.

Elég jó in-game grafika, különösen, mint rámutatni, a részleteket a karakterek. Textúra minősége hagy sok kívánnivalót, de olyan kicsi méret a játék kliens, ez teljesen elfogadható. Küldetések a játékban, szinte minden nagyon hasonló, és monoton, nyilvánvaló, hogy a fejlesztők nem kifejezetten fogadni őket.
Így van egy nagyon érdekes játék, különösen a klán csaták és csaták.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more