Könyvjelzők

Sphere 2: Arena

Alternatív nevek: Sfera: 2 Arena

Sphere 2: Arena Online - ingyenes multiplayer online fantasy játék, majd merítsük meg a világot a Sphere.

Minimális rendszerkövetelmények a játék a következő:
- Operációs rendszer Windows XP/Vista/7
- Internet csatlakozás
- Processzor: PIV-1500
- Memória 1024 MB RAM,
- Videó: GeForce3 szint felett 64 MB VRAM
- Minimum 700 MB szabad hely a merevlemezen.

Ahhoz, hogy játszani a játékot online Sphere 2: Arena telepíteni kell a DirectX legfrissebb verzióját.

Vegyél részt a játékban Sphere 2: Arena nem feltétlenül szükséges, ha regisztrált a projektben NIKITA. Online, mint az online játék Gömb 2: Aréna csatlakozik egyetlen adatbázis GameXR útlevelét. Ha már regisztrált a még Sphere 2: Arena Online bejegyzés lehetséges két módja van:
- egyszerű - írja be a kívánt karakter nevet, a jelszót és az e-mail,
- megtelt. Itt lesz szükség, ráadásul a szokásos adatok bevezetése, családi és utónevét, valamint a választ két titkos kérdésre. Mindez fogják használni az adatvesztés esetén az engedélyt.

Csak játszani, meg kell, hogy töltse le és telepítse a PC kliens szoftvert a hivatalos honlapján a játék, amely nem több, mint 10 perc.

Sphere 2 Arena online játék nagyon különbözik más játékok ebben a műfajban. Ez a játék célja kizárólag fenntartása harcok között valódi játékosok. Csaták mesterséges intelligencia, ha a játék Sphere 2: ARENA ONLINE, nem kéne csinálni. Csak nem nyújt Utazás a világ, feladatokat végző találós kérdések és kutatási épületek, barlangok és hasonlók.

Ha játszani Sphere 2: Arena, akkor a választás előtt, amelynek a két faj csinálni.
Az emberek. Ez az első a világ népességének Fields, az emberek nem rendelkeznek a tipikus megjelenését. Lehet, hogy más színű a bőr, a szem, a haj, tetoválás lehet több. Ruházat stílus is változik, és függ az íze a tulajdonos. A hímek általában nagyobb, mint a nők, de nem erősebb hatalom. A ellenfelek hívja az embereket fremderami. Az emberek nagyon kreatív, lehet saját varázslat, de különösen jó tervezése komplex harci mechanizmusokat. Vampire vér gyógyító hatással vannak az emberekre, ad nekik erőt és kitartást.
Vril. Ember hívja őket vámpírok. Jönnek egy elveszett világ most Abrak. Vril szép bőr, enyhén hegyes fülek, szemek, vörös visszaáradó. Vril nem félnek a fokhagyma és a napfény. Nem táplálkoznak vérrel, annak ellenére, hogy szolgálja őket, mint egy olyan támogató, amely nélkül Vril gyengíti. Ezüst nem öli meg őket, de a gyenge méreg. Vril rendezni ingatlanok. Nagyon tehetséges a mágia, fából, fém, kő szakképzett kézműves. Ezek nagyon gyors, agilis és kitartó, de rosszabb, mint az ember a hatalom.

Játék Sphere 2: Arena Online kínál a játékosoknak a karakter fejlődését több osztály:
- Warrior
- Mag
- scout
- pap.

Minden osztályban viszont több szakirányok, hogy meg kell választani, akkor úgy dönt, hogy a szeretet, a játék során.

A 2. terület: Arena játszhat, harcok a csaták a két területen: a folyó völgyében és a szurdok Gram-gon. Minden mezőnek saját sajátosságait a harc. River Valley az arénában, hogy rögzítse Gram sötét kristály Timolanta öt oltárok. A Ravin-Gon Ayzenshloss kell ragadnia a kastélyba.

A játék során lehetősége van arra, hogy részt vegyenek az ilyen típusú harcok:
- ingyenes (és Vril az emberek ugyanabban a csapatban),
- faj (az emberek ellen, Vril)
- inter-klán (klánok harcolnak egymással a befolyásért.)

Register Sphere 2: Arena megnyílik, mielőtt a szigetre, elveszett a hullámok a káosz. Ezen a szigeten nem tud menekülni, így a lakók csak akkor vezethet végtelen könyörtelen csatát egymással.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more