Könyvjelzők

Sphere: Reborn

Alternatív nevek: Sfera: Pererojdenie

Sphere: Reborn Online - ez az első multiplayer szerepjáték játék az orosz stílusú fantázia.
Vegyél részt a játékban Sphere: Reborn racing igényel speciális kliens, akkor bevezetése nick, jelszó, e-mail. Regisztrációs Sphere: Reborn nem szükséges, ha már van egy számlán bármilyen projekt GameXP NIKTIA. Online. Ha elfelejtette a jelszót a rendszer GameXP útlevél, a játék Sphere: Reborn Online segít visszaállítani.

Elején a játék akkor kéri, hogy hozzon létre egy karaktert, és válassza a saját megjelenését, beleértve a tetoválás. A karakter több tulajdonságokkal. Ez a cím (a katonai sikerek), a mértéke (mágikus eredmények), az egészségügy, a prána, jóllakottság, a paraméterek támadás és védekezés. A maximális cím és a hatalom - a 60. Ha játszani a játékot online Sphere: Reborn, majd egy bizonyos fejlődési szakaszban az a karakter, akkor képes lesz arra, hogy válasszon egy szakmát. Ez a varázslatos szakma - Inkvizítor, druida, varázsló, Necromancer és Archmage. Küzdelem a szakma - Crusader. Hunter, Steel Master, Gunslinger, Bandier. Assassin, barbár, Thief és a Blacksmith kereslet fejlesztés, mint a mágikus és katonai képességeit. Szakmák Guild Master is tanítani, és hogy ápolják a kiválasztott hajó akkor kell elvégezni a feladatokat.

A játék Sphere: Reborn online és fejleszteni a karaktered, meg kell ölni a szörnyeket, hogy él a világ. Ezen kívül, NPC karakterek, akik a városokban él, felajánlja a küldetése, hogy elpusztítsa a szörnyeket, és jól fizetnek érte. Menj a vadászat egy szörny lehet egyedül, vagy lehet, hogy a cég, ebben az esetben, a szörny szintje nagyban növeli. Minél magasabb a szint megölt szörny, annál több tapasztalati pontot kapsz. Minden a játék, több mint 150 különböző faj vérszomjas szörnyek.
Online Játék Sphere: Reborn számos lehetőséget kínál a kereskedelmi - vagy NPC-kereskedő, vagy a többi játékos. Az utóbbi esetben, lehet alkudozni.
Lejátszása Sphere: Reborn sikeres, akkor kap minden olyan csoport, hogy végre egy feladatot, vagy hogy csatlakozzon a klán. Klánok a játékban egy nagy szám, de a start és ott nem is olyan könnyű túlélni próbaidő.

Ahhoz, hogy nyerni fog ellátni több mint 500 fegyvert és 50 mágikus tárgyak. Fegyverek állnak rendelkezésre, határozza meg a szintet a karakter fejlődését.
A karakter karma, amely meghatározza a helyét a feltámadás és a veszteség a halála a dolgok. Karma javítani lehet bizonyos feladatok ellátásában.
Sphere: Reborn online játék ad a karakter egy szakácskönyv, amelyet írt receptek használatát por, hogy a dolgokat a szokatlan tulajdonságai könyvének mantrák, amelyben tárolni varázslatokat.
Csaták a játék dinamikus, minden ízlést. Néha a klánok nagyszabású csatákat birtoklásáért zárak.

Egy Sphere: Reborn játék, meg kell, hogy ismerkedjen meg a négy kontinensen - Hyperion, Charon, a Fed Rhodes és nyolc városban. Minden városban a játékos vár érdekes küldetések, csaták és csapdák.
World területek származik a középkorban, hogy létrehozott egy szerzetes, aki szerette volna, hogy elkerülje a pestis tombolt egy új és boldog világban. Ahelyett, mert a letartóztatás és a végrehajtás, a szerzetes sikerült létrehozni egy olyan világban, a szenvedés, amely kidolgozta folyamatosan mágia, valamint vannak a különböző szörnyek. Van egy prófécia, amely kimondja, hogy a hatálya a világ elpusztul, és meg fog halni, és a föld, sokkolta sok katasztrófa sújtotta. Oly sok bátor ember keres úgynevezett master node, amely megakadályozza a prófécia beteljesülését.
Sphere: Reborn Online regisztráció nagyon egyszerű, de neked egy világot a mágia és a lovagok, amely képes lesz arra, hogy elfoglalja jogos helyét.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more