Könyvjelzők

Árnyék menyasszonyok

Alternatív nevek: Komor menyasszonyok

Shadow Brides – egy csapat menyasszony megmenti a világot a gonosztól

Shadow Brides RPG játék stratégiai elemekkel. A fejlesztők a Laura Games stúdió, amely ma az egyetlen projekt. Megéri a figyelmünket? Az alkotók mindent megtettek. Bár a cselekmény nem új, és a játék mechanikája már régóta ismert. De vonz minket a különféle képességekkel és képességekkel rendelkező hősök széles választéka, egyedi hősök, amelyeket nem másoltak le más játékokból, nevezetesen a menyasszony hősök. A teljes harci osztagod menyasszonyokból áll. Igen, igen, nem hallottad. Ez a játék csúcspontja, és ennek megfelelően a név is. Maga a játék sok funkcióval és lehetőséggel gazdagodott - csak egy kicsit. A játék minden funkciója tömör és kiegészíti egymást, emellett van néhány jellegzetes jellemzője. De először a dolgok.

Játék jellemzők

Az alkotók ragaszkodnak ahhoz, hogy ez egy tiszta RPG. De azt mondanánk, hogy stratégiai elemei is vannak. Például át kell gondolnia az osztagot, és egy bizonyos sorrendben harcba kell indítania a hősöket, kombinálnia kell őket, és figyelembe kell vennie a készségeket is. A főszereplőd, a lord kezdetben megjelenik a csatatéren. A mező "háromszor három" cellákból áll. Mindegyikben egy menyasszony fér el. A menyasszonyok elhelyezése játékpontokba kerül, amelyek idővel felhalmozódnak. Kezdetben 20 pontja lesz – használja őket okosan.

Minden menyasszonynak megvan a maga ritkasága és elhelyezési költsége. Összesen legfeljebb 8 menyasszony használható csatában, egyszerre legfeljebb 4 közül lehet választani. Emeld fel őket, és szereld fel őket a legjobb felszereléssel, és ne feledkezz meg a sztárságról sem. Minél több csillaga van a hősnek, annál több sebzést okoz, és annál nagyobb a teljesítménye. Húzd a menyasszonyokat a várólistáról a csatatérre, ezzel indítva harcba őket. A harc körökre osztott, de mindenki automatikusan harcol. A vadászgépek automatikus elhelyezését is engedélyezheti, de nehéz csatákban ez nem a legjobb megoldás.

Az

Shadow Brides PC-n rengeteg kazamata és mindenféle kazamata van, mind PVP, mind PVE. Más szóval, harcolj valódi játékosokkal vagy játékkarakterekkel. Például a fő kampány több részből áll, különböző témákkal és történetekkel. Megtudhatja a vámpírokat, a vérfarkasokat, mindenféle kísértetről és démonról. Természetesen le kell győzni őket – elvégre ez a hős útja!

A játék érdekes része a menyasszonyoddal való interakció. Válaszd ki kedvencedet és kényeztesd:

  • ajándékok
  • együtt töltött idő
  • legjobb felszerelés
  • csillagos növekedés
  • új ruhák
  • őszinte fotók gyűjteménye

A játék legyőzésével mindezen funkciók feloldhatók. Egyes játékosok panaszkodnak a hosszú bemutató miatt. De ez csak leegyszerűsíti a további játékot, és bemutatja a játékmenet összes finomságát. Tehát legyél türelmes a legelején, és pár napon belül te leszel a legerősebb úr a legdögösebb menyasszonyokkal.

A Shadow Brides letöltése PC-re meglehetősen egyszerű. Bár a játékot mobil eszközökre fejlesztették ki, könnyen játszható számítógépen vagy laptopon. Csak telepítse az elérhető android emulátorok bármelyikét, és élvezze a csatákat!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more