Könyvjelzők

Árnyék cég

Alternatív nevek: Árnyék cég

Játék Árnyék Company - ingyenes multiplayer first-person shooter katonai témák, alkalmazását igénylő stratégia. Developer - Doobic Game Studios használt modern Unreal Engine 3. Félelmetes valósághű 3D-s grafika formátum lehetővé teszi, belevetette magát a forgatagban az események, teljesen felszívódik a légkörbe az ellenségeskedés. Itt találja magát a kegyetlen világban, ahol egyáltalán nincsenek szabályok szerepel. A harctereken az abszolút káosz, mert ahhoz, hogy megzavarják, amennyire csak lehetséges jackpot résztvevők nem válogatós a médiában. Ha nem tetszik korlátozások, korlátozott a való életben, látogasson Árnyék cég online, hogy megtapasztalják az érzés a teljes cselekvési szabadságát. Vegyen részt a brutális banda leszámolások és bizonyítani, hogy mások, hogy megérdemli, hogy a vezér!

A játék Árnyék Társaság szükség számítógépre a konfigurációban:

- Operációs rendszer Microsoft Windows,

- P4 processzor 3. 0Ghz,

- GeForce 7600 grafikus kártya,

- RAM 1 GB.

, Mert ez a játék kliens típusú, meg kell telepíteni a számítógépre. De lehet, hogy ez csak azután adja át az Árnyék cégbejegyzés. Hozhat létre egy fiókot a helyszínen, vagy bármilyen social network, amely érdekli. Csatlakozz a játék Árnyék társaság magában foglalja a bevezetése e-mail címét és jelszavát. Nem felesleges problémákat, minden egyszerű.

Játék árnyék cég lesz, a vezetés egységet. Az Ön rendelkezésére, akkor akár nyolc katona. Ne aggódj, hogy mindaddig, amíg irányítani az egyiket, mások meg kell semmisíteni. Hogy megvédje az egységek abban az időben, amikor nem tudsz figyelni rájuk, van egy ellenőrző módban. Ezzel tudják megvédeni magukat, ha szükséges. Ne feledje, hogy az egységek felruházva bizonyos tulajdonságokkal. Meg kell szivattyúzni és javítani paramétereit a kórtermek annak érdekében, hogy lehetővé teszi számukra, hogy megfelelően tükrözze az erős támadás ellenségek.

Miután az első alkalommal, amikor jött, hogy egy veszélyes világban lélegző bűncselekmény kéne egy találkozót a helyi kúp. Ily módon lesz az első feladat, és végül az első profit. Minél többet provernetsya véres tetteket, annál inkább válik táska dollár. A pénz ebben a megalkuvást nem ismerő világban megoldani szinte mindent. A pénz - nem csak egy eszköz megszerzése szükséges, hanem az erő és a hatalom.

Shadow cég online játékot kínál a felhasználók több mód. Ezek között biztosan talál valamit, ami a legalkalmasabb az Ön számára. Az első mód - akár 24 játékos harcban. Ez azt jelenti, hogy meg kell találni magad közül a 24 zsoldosok és rohant hanyatt-homlok a forró csatát. A jellemzője ez a mód az a képessége, hogy segítsen sebesült elvtársak. Ehhez elég csak stretch pyatyunyu. A riválisok, akik már kimerítették a hosszú csatát, és van néhány sérülés, ha nem remélhet kegyelmet. Ön wimps kíméletlenül befejezni anélkül, hogy sok erőfeszítést e. Next mód - "Dirty Money". Tekinthető a legkegyesebb rendszer. A probléma nyilvánvaló - fújtató dolcsi. Kényelmesen, a tulajdonos a cache van jelölve a radaron. Legyen óvatos, mert ebben a módban, az idő korlátozott. És egy másik hasonlóan izgalmas mód - megoldani készség. Van nagy lehetőségek rejlenek. Például, lehet lőni az ellenséget, amikor azt hiszi, hogy elhalad a halott hívás támogatása helikopter, használja a láthatatlanság, és még szervez szőnyegbombázás.

Érdemes megemlíteni, hogy Árnyék vállalat játszhat formanyomtatványon First Person. Ez a kapcsoló egy mesterlövész vagy felülvizsgálati távcsővel. Tapasztalja meg a teljes potenciálját a játék. Vigyázz tisztességes páncél, harc a közlekedés áll rendelkezésre. Interaktív játék világ annyira telített és változatos, hogy lehetetlen leírni mindent egy néhány bekezdésben. Így lesz a legjobb, ha a saját tapasztalat, hogy szavazzanak a funkciók fokozatos megnyitása előtt nick játék közben. Győződjön meg róla, hogy nem marad csalódni! Áttekintés - optimista! Sok szerencsét!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more