Könyvjelzők

Shadowrun Returns

Alternatív nevek: Shadowrun Returns

Shadowrun garancia-taktikai szerepjáték számítógépes játék a műfaj a fantázia és a cyberpunk. Független cég kelekótya rendszerek, amelyek fejlesztik és adják át a világ játék, adott neki egy második életet. Az eredeti verzió a játék Shadowrun Returns működött egy kis szerepjáték fórumon. És 2013-ban szült nem csak a Microsoft Windows, Mac OS X és a Linux, hanem a tabletta. Games for Shadowrun garancia android és Shadowrun garancia pc, nincs különbség. Ez ugyanaz a játék.

Ha már tele a vágy, hogy a játék, akkor lépni keresni területek, ahol lehet letölteni a játékot Shadowrun garancia. Ehhez kell a Javascript a számítógép csak bizonyos szükséges szoftvert. És a játék a tiéd.

A játék Shadowrun Returns elkezd játszani kiválasztása után a nem, a faj és az osztály a karaktered. Race. Ennek eredményeként, nem sok hatással a képességeit. De az osztály, de ez lehetséges, és hiányzik, de ha a választás a jövő konfiguráció a statisztika a játékban. A játék Shadowrun Returns bemutatásra hat osztály:

• Street Samurai,

• Mag,

• Decker,

• Shaman,

• Rigger;

• Battle Adept.

Street Samurai - a legjobb harcos, és használja a legjobb fegyver. Lehet hatástalanítja az ellenséget.

Mage - képviselői mágikus képességeit. Ezek egy könyvet olvas, aura, mások még a falakon. Május megragadják a jellemzői a többi karakter.

Decker - egyfajta hackerek. Hack, információk ellopására, felfedi az ajtó rendszer - ez alá minden, ami kapcsolódik a Mátrix.

Shaman - hívja szellemeket. Amikor szükség van - csak azért totem, és arra ösztönzi a bizonyos szellem. Ha nem számítják az erő, a szellem válhat ellen a hívó.

Rigger - manipulált herék a felderítés és a tűz támogatás.

Combat Adept - jobb, mint harcművészet. Ennek ellenére csak varázslat. Ez könnyű támadni több cél egyszerre.

Játék bemutatott előtted keveréke a mágia és a technológia. Itt vannak mesés elfek, orkok, és hasonlók, de a megjelenés teljesen más. Valami ilyesmi punkok ebben a játékban tartozik a műfaj a cyberpunk.

Bejutni a világegyetem Shadowrun-ban 2054. Ön - Shadow Runner - zsoldos. Az utóbbi időkben, hogy mivel ez nem szerencsés az életben, de akkor kap egy levelet egy régi barát, aki meghalt és kér segítséget találnak a gyilkosát. Nem lehet kihagyni ezt a lehetőséget, a harcot! És csatlakozzanak egy utazás futtatni a várost. Jelenlétében meg a szükséges fegyvereket. És ez a fajta nem függ az osztály. Akkor lehet egy elf egy pisztollyal.

A hírszerző az ellenséget, akkor, természetesen, egyszerű. Mert hülye, nem tűz vissza, és hogy könnyű megölni magát.

, De a grafika a játék nagyszerű. Zenei kíséret egy kicsit komor, de ennek ellenére nem vonja el a lényeg. A játék különlegesen komponált zenét zeneszerzők.

Miután elolvasta a felülvizsgálat videók és Shadowrun Returns indulhat a játék. A barátod várja a segítséget. Játszunk jó!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more