Könyvjelzők

Shank 2

Alternatív nevek: Shank 2

Rendszerkövetelmények:

Processzor: Intel Pentium 4 @ 2. 4 GHz / AMD Athlon XP 2600 +

RAM: 1.. 5 GB

Videó: 256 MB

Lemezterület: 1.. 5 GB

Shank 2 - arcade játék készül a stílus az animáció, a folyamatos kalandjait egykori bérgyilkos, aki ott állt az út a reform és a bosszú a halála az ő szeretett. Bár Shank 2 főszereplő és javított, de a szokás használni, erőszakos módon megoldani a problémákat. Ehhez használja a különböző méretű kés, machetes és széles választéka a lőfegyverek. Shank 2 játék nagyon dinamikus és jelentős készség és a reakció. Minden erőszakos cselekmények készült karikatúra, mint az előző részben, mindezt tudatosan kemény és véres. A történet más, mély gondolkodás és az általános elképzelés az, hogy a Shank, fáradt a környező súlyos testi sértés és a bűnözés megoldott gyűlölt bűnöző elemek azt mutatják, hogy eljött az idő, hogy együtt éljenek, hanem annak ilyen módon ő választotta ezt a nagyon radikális.

Játékmenet

Shank 2, ami szórakoztató játék, és buzgón, mint a telek körül forog a főszereplő. Ő forog és forog, mint a felső, rohanó kétdimenziós szinten, zsemle, ugrás és integetett kések, felrobban, és elpusztítja a hordák ellenségek. Állított vér szökőkutak és a forgalom, mint a víz, mindenhol vannak robbanások és lövöldözés, lángoló láng, és minden, ami folyik a játék, az első, hogy az utolsó szinten. A főszereplő Shank 2 lakonikus és higgadtan buldózer söpör végig animált szinten, szétzúzva mindent, ami az útjába kerül. Megsemmisíteni az ellenséget jól jöhet minden megtalálható távol az ellenséget, vagy akár kis mértékben hasonlít a fegyver. Machetes, láncfűrészek, baseball ütő, kések, pisztolyok, puskák, a lángszóró és még edények - minden jön szóba a Shank 2. Mindezek élvezhető álló, ülő, vagy ugrás. Shank 2 játék lehetővé teszi, hogy aktívan használni, és a környezet, enyhíti az ellenség hatalmas gödrök és szakadékok, lő le hung rakományról lógott a feje közönséges baleset.

Mission

Shank 2, amit tud játszani örökre, sajnos, csak a mindössze nyolc küldetések. Ezek azonban órákig, és mindenkinek van egy kooperatív mód, ahol a cég lesz a második játékos, aki részt vesz a védelmében saját életüket és több láda nyomja az ellenséges erőket, hogy másszon fel Önnek végtelenül minden oldalon. Ezen felül, akkor fokozatosan meg kell nyitni, hogy elérjék és új jelmezek a fő karakter, mint a megjelenése a hajléktalan, vagy más bizarr faj.

Blood és a cselekvés

Játék Shank 2 nem tekinthető teljes értékű akciójáték, a mai értelemben vett, a műfaj a számítógépes játékok. A játék készült nagyon színes és vizuálisan vonzó. Az akciójáték nem tagadja a dinamizmus és a sebesség, valamint borul brutális, mint a főszereplő, mogorva és dühös, és minden, ami történik a képernyőn, közben minden küldetést. Történet szivattyúzzák fel, de ez a játék ebben a műfajban, és nem szükséges, mert a legfontosabb dolog az, hogy az a meghajtó, az állandó mozgás és a sok vér. Lehetőségek a játékban korlátozott, csak a képzelet szab határt a játékos, az időtartam a küldetések és a reakció.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more