Könyvjelzők

Shardpunk: Verminfall

Alternatív nevek:

A Shardpunk: Verminfall egy érdekes RPG, szokatlan stílusban. A játék grafikája pixeles, leegyszerűsített, de ez nem akadályozza meg a játék érdekességét. A szinkronszínészet magas színvonalú, a zene lendületes, valószínűleg szeretné majd zenei könyvtárát néhány kompozícióval feltölteni.

A játék cselekménye lenyűgöző és szokatlan. Egy olyan világról szól, amelyben pusztító konfliktus volt. Egy csapat hasonló gondolkodású emberrel együtt meg kell szöknie a csatákon keresztül a háború sújtotta városból. A polgári lakosság nagy része megsemmisült. Nem emberekkel kell szembenéznie, hanem óriási mutáns patkányokkal és más parazitákkal, amelyek közül néhányan halálos fegyverekkel vannak felfegyverkezve.

A fejlesztők gondoskodtak arról, hogy a játékot egy rövid és érthető oktatóanyaggal látják el. Miután megtanultad, hogyan kell kezelni, sok nehézséggel kell szembenézned az üdvösséghez vezető úton.

Fedezze fel a területet a fejlődés útján

  • Fegyverek és kellékek gyűjtése
  • Túlélők keresése és segítése
  • Semmisítsd meg a talált ellenségek kis egységeit
  • Válassz olyan harcosokat csapatodnak, amelyek tökéletesen kiegészítik egymás képességeit
  • Keressen menedéket, ahol pihenhet

A légkör, amelybe belépsz, borongós, és nem lesz könnyű a túlélésért küzdeni. Próbáld meg teljesíteni a fent felsorolt tételeket, és esélyed lesz a döntőbe jutni.

Jobb gyorsan mozogni, és nem vesztegetni az időt hiába. Egy ellenséges horda követi a nyomodban, egy összeütközésben, amellyel kis hadsereged meghal. De nem szabad túlságosan rohanni, keressetek olyan helyszíneket a termonukleáris reaktorok közelében, ahol ideiglenes tábort létesíthet, és megpihenhet, mielőtt továbbmenne. Kis szünetekkel hűtheti és javíthatja a világ technológiáival készült fegyvereket, steampunk stílusban.

A játékban a csaták körökre osztott módban zajlanak. Harcosaid és ellenséges szörnyeid felváltva cselekszenek. Tanulmányozza a harcosok erősségeit és gyengeségeit, és vegye ezt figyelembe a csapatösszetétel kiválasztásakor.

A továbblépéshez erőforrásokat kell feltöltenie, de ezek megtalálása időt vesz igénybe, és lehetővé teszi az üldözők számára, hogy közelebb kerüljenek. A Shardpunk: Verminfall játéka nem lesz könnyű, mert folyamatosan meg kell találnia az egyensúlyt a mozgás sebessége és a készletek utánpótlása között.

Ahogy haladsz, a nehézségek növekedni fognak. A talált élelmiszer-készletek megromolhatnak, és az ellenségek, akikkel találkozol, egyre erősebbek lesznek. Három veszélyes területen kell keresztülmenned, hogy kijuss a városból és túléld. De ez egy szinte öngyilkos küldetés, amelyet nem mindenki fog tudni kezelni. Nem fogod tudni átvészelni az első alkalommal. De ne csüggedj, minden újabb próbálkozás erősebbé tesz, és felkészít a közelgő nehézségekre.

Shardpunk: Verminfall ingyenesen letölthető PC-re sajnos nem fog működni. A játékot megvásárolhatja a Steam portálon vagy a fejlesztők hivatalos webhelyén.

Telepítsd a játékot, és kezdj el játszani most, hogy elmerülj a halál küszöbén álló világ komor reménytelenségének légkörében!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more