Könyvjelzők

Az álmok sávjai

Alternatív nevek: Az álmok száma
A

Shards of the Dreams online egy ingyenes böngészőalapú RPG, flash használatával készült. A játék nem igényli az ügyfél letöltését, hanem a játék lehetőségeinek kibővítése és a színes dizájn javítása érdekében kifejlesztett egy kliens programot, amelyet kívánt esetben letölthetünk.

A Shards of Dreams online játékban belemerül egy sötét és félelmetes virtuális világba, amely pusztító egyetemes katasztrófa után alakul ki, ahol konfrontáció áll fenn két oldal között, melyeket Birodalomnak és a Wastelandnek hívnak, amelyek között örök gyűlölet és ellenségeskedés áll fenn.

A világba való belépéshez először át kell lépnie a Regisztráció játékra a Shards of Dreams játékban. Meg kell adnia az e-mail címét és a jelszavát, elfogadnia kell a regisztráció feltételeit.

Az álmok oldalainak regisztrálása után belép a játékba, ahol meghívást kap az első edzési feladat elvégzésére, amely bemutatja neked a játék alapjait és a felületet. Ez a feladat nemcsak gyakorlati készségeket, hanem elegendő tapasztalatot is biztosít.

A

Shards of Dreams online játék meghívja Önt, hogy válasszon egy osztályt a karakteréhez. Mindössze négy van ebben a játékban mindkét harcoló oldalról (4 osztály a Birodalom számára és 4 osztály a Wasteland számára): Harcos, Tolvaj, Pap és Mágus.

Játszd online a Shards of Dreams játékot, és ingyenesen megváltoztathatod osztályát az Akadémián (Mist Village) a tizedik szintre. A tizedik szint után az osztály megváltoztatásához bizonyos összeget kell fizetnie.

Tehát, miután már megszokta az Álomváltókat és onnan elérte a második szintet, a Mist faluban találja magát, ahol sok feladat már elkészült az Ön számára. Itt kalandoros szolgáltatásait kínálhatja a Vadász, Kovács, Sötét Személyiség, Halász, Fogadókert és Dorion szolgája számára. Ezenkívül találkozni fog a Sage Uk-vel, Old Minerrel és öreg Kasparral, akik a külvárosban élnek. Feladatuk sikeres elvégzése lehetőséget ad arra, hogy közel álljon a következő szintre való áttéréshez!

Az ötödik szinten megkapja az első pontjait, amelyeket el lehet osztani a paraméterek között. Ezeknek a paramétereknek a megváltoztatásával befolyásolhatja a következő karakterjellemzőket:

Strength a közelharci sztrájk erőssége és a karakter teljes teherbírása;

A

Agility az esély, hogy elkerüljük, és egy kritikus ütés átadásának esélye a játékosra;

fizikum befolyásolja a játékos általános egészségét és kitartását;

Animity annak a esélye, hogy közelharciba ütközzön (minden játékos számára) és tartományba esjen (íjak és néhány varázslat);

A

szerencse kritikus találat esélye, és növeli a szörnyek / ládák zsákmányának esélyét;

Az

Intelligencia a karakter mana mandulatának teljes összege.

A Shards of Dreams játékban kínált összes online küldetés nemcsak nagy mennyiségű tapasztalatot és pénzt fog nyújtani, hanem különféle dolgokat is, amelyek megkönnyítik a játék további áthaladását.

Nagyon érdekes lesz a Shards of Dreams játék, mert jelenleg a karakter negyven szintje van.

Play az online játékot, a Shards of Dreams, a börtönökbe kell menned - ezeken a helyeken nagyon súlyos szörnyek vannak, amelyek legyőzése után gazdag zsákmány és jutalom formájában kap kompenzációt.

Az

Shards of Dreams számos lehetőséget kínál a Dungeon számára:

Dungeons egyéni áthaladásra - egy játékos számára tervezték, de meg kell jegyezni, hogy az ottani csaták nehezebbek, mint a felszíni csaták. Itt a szörnyek erősebbek, gyakran egyedi képességeikkel és támadásokkal vannak csoportokban.

Csoportos Dungeonban (nem úgy tervezték, hogy önmagában teljesüljön) össze kell gyűjtenie a szükséges szintű játékosok egy csoportját, fel kell tárolnia a különféle főzeteket és ételeket, majd kalandozhat.

Play Shards of Dreams, egy karakter, akinek van bizonyos mennyiségű rubinja, létrehozhatja saját klánját, de csak azok lehetnek, akik az egyik félhez tartoznak (Birodalom vagy Wasteland). Ne feledje, hogy nem fogadhatja el a másik oldalról egy klánt, és klánban is megváltoztathatja oldalát. Ezt csak a klán elhagyása után lehet megtenni.

A felülvizsgálat végén azt mondom, hogy a játék érdemes figyelmet fordítani, és a Shards of Dreams regisztrálása lehetővé teszi, hogy belevegye magát ebbe a fantáziavilágba!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more