Könyvjelzők

Shini játék

Alternatív nevek: Shini geim
A szamurájharcok, a hatalmas PvP csaták és az anime Bleach

-es rajongója a Shini Game böngészőjátékot hódítja meg, melyet a japán hagyomány a képek és műveletek létrehozásában tart fenn. Csapjon fel és váljon a Seyratey lakosainak megmentőjévé.

Shini játék: mindez így kezdődött ...

Egy hősök néha megsérülnek, és helyreállításra szorulnak. Bátor emberünk jó bashingot kapott, és egy darabig kiesett a valóságból. Amikor megérkezett, rájött, hogy nem emlékszik sokat. Az amnézia leküzdéséhez és visszanyeréséhez sok energiát kell tennie annak érdekében, hogy ismét teljes harcossá váljon, és újjáéledjen a lelkek vezetőinek városa. A parancsnok parancsnoka őt az élő világnak, ahol találkozik igazi elvtársakkal és barátaikkal, valamint harcolni az ellenségekkel és a szörnyű szörnyekkel.

A Shini játék megkezdése után össze kell gyűjtenie egy katona csapatot, fedeznie kell az új tereket, teljesítenie kell számos küldetést, és tapasztalatokat szereznie kell a készségekről, javítania kell a jellemzőit, fegyvereket és egyenruhákat frissítenie kell. A szivattyúzás segít:

  • Akadémia Shinigami
  • S S
  • Fegyverek
  • Hogek és Rayatsu
  • Soul Stones bányászott az Events
  • -ben

Mozgó a telek, akkor kap ajándékokat, bónuszokat, és akkor képes lesz automatikusan keresni a nyomvonal.

A hős kiválasztása és image

létrehozása

Minden potenciális szamurájnak regisztrálnia kell a Shini játékban, majd a három hős közül az egyik:

  • Kido egy igazi szellemi. Az ő analitikus és logikai képességei már hatalmas fegyverek, amelyeket ellenfelekkel ellenez.
  • Kiken megrémíti az ellenfeleket, tévesen manipulálva a kétkezes kardot. Fiatal, okos és fáradhatatlan, ami értékes harcos.
  • Reydzin fenomenálisan rendelkezik hagymával. A sebesség, amellyel nyilakat küld az ellenség felé, elképesztő.

Az egyik hősben hozza létre a képét, próbálja meg az arcvonásokat (szem, haj, ruházat) és ruhát.

Köszönjük a környéket, ha vásárolhatsz karaktereket a kocsmában, vagy befejezed a feladatokat. Elég elegendő egyén elérhető, terjessze a szerepüket a csapatban a jobb egyensúly érdekében. Az első sor az agresszorok fő hullámát veszi fel, a második aktívan elpusztítja az ellenséget, a harmadik pedig mágiával jár. Tanulmányozza az alárendeltjeink tulajdonságait, és sajátosságaik szerint megtalálja a helyüket a rangsorban.

A

harcot varázslatos különleges effektusok kísérik. Minden gyorsan, dinamikusan történik, és a tájak változása a világok közötti harcosok mozgása miatt történik. A hősök villámcsapása repül át a mezőn, és a támadást vagy a védekezésben halad. A mögöttük elesett harcosok véres nyomokat hagynak, és néha lerombolják a tárgyakat: zanpako kardok, ezüstös tasakok, "nagylelkű lelkek övei".

Vegyél fel egy kis pénzt, hogy vásároljon hasznos dolgokat a boltban, így gyorsabban nyerhetsz és megvédheted az életedet A választék fokozatosan megnyílik, mivel növeljük a tapasztalatokat és a befejezett feladatok számát.

A játék

vonzó vonalai A történet szerint a

Shini Game iPlayer nem messze van az eredeti forrástól, ami nem teszi lehetővé az eredeti rajongóknak. Mielőtt a játékosok színes, változatos és nagyszabású világot mutatnak, egyértelműen nyomon követett, háromdimenziós és koherens grafikával. A rajzfilm képek egyáltalán nem rontják a benyomást. Éppen ellenkezőleg, a szerzők ötlete méltó a játékosok számára, akik még egy gyöngyöt adhatnak hozzá az anime játékok személyes gyűjteményéhez.

A böngészőjáték lehetővé teszi, hogy virtuális karakterekkel kommunikáljon a valódi emberekkel, ami a harcokat a logika, a sebesség és a taktikai gondolkodás versenyévé teszi. Az is szép, hogy minden játékban töltött nap új díjat nyer.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more