Könyvjelzők

Shogun: Total War

Alternatív nevek: Shogun: Total War

Shogun: Total War - körökre osztott számítógépes játék, egy globális stratégia. Ez az első kiadás játékot, kezdeményezte a fejlesztés a népszerű videojáték-sorozat Total War. A cég által kifejlesztett és kiadott egy játék cég már befektetett a játékot, és az erő, a lélek, mint a kívánt neki elismerést. Játék Shogun: Total War találkoztak a várakozásokat, hiszen abban a pillanatban, hogy sok felhasználó és a szurkolók. Ön lesz az egyik közülük, és nem fogod megbánni.

Elolvassa ezt a felülvizsgálatot, és nézi a játékot Shogun: Total War video és megvizsgálta screenshotok, akkor látogasson el a helyszínen, és játszani Shogun: Total War letöltés. Itt jön, hogy segítsen a program elérhető a számítógépen.

The Game Shogun : Total War játszik, az azt jelenti, a taktikai csaták valós időben. És ha már fut az egyik legnagyobb klánok a feudális Japánban. Game események bontakoznak Sengoku-Jidai, ami esik a kezdete 1530. A fő cél a játék - ellenőrző klán teljesítése közben harci műveleteket, hogy elérjék a címet a Shogun.

Minden klán foglal nagy része a terület az állam Japán, amely abban az időben a veszélye elválasztás és a szomszédos Ostrava.

A játék a választott a hét klánok: Shimazu, Mori, Oda, Imagawa, Takeda, Hojo, Uesugi.

Szintén a játék Shogun : Total War be ilyen karakterek tudják végezni titkos műveleteket a stratégiai térkép. Ezeket nevezzük szerek, ezek a következők:

  • Emissary;
  • Shinobi;
  • Ninja;
  • Gésa,
  • Priest - katolikus.

Emissary - ellenállás nélkül mozoghat ellenséges területen. Felelős a diplomáciai kapcsolatok a klánok. Gyenge, mielőtt a nindzsák és a gésák.

Shinobi - egy kém. Könnyen mozog az ellenséget, és a terep jelentések mozgását hadseregek és összes baleset. Gyenge, mielőtt a nindzsák és a gésák. Lehet végrehajtani.

Ninja - ez az a fajta gyilkos. Célja elsősorban a magasabb rangok. Sebezhető más nindzsák és a gésák. Lehet végrehajtani, ha az ellenséges területen. Ha a munka nem automatikusan meghalni.

Gésa - egy profi bérgyilkos. Egyesíti a képességek és Shinobi Ninja. Még ha nem is egy küldetést, még mindig nem látható, és meg ne haljon. Gyenge, mielőtt a ninja és gésa. De abban az esetben, nindzyay van esélye a túlélésre, és nem az ütések Egy gésa.

Priest - Katolikus - csökkenti a hűség ellenséges terület tartományokban. Miközben egyre nagyobb az a saját területén. Hatással lehet ninja vagy gésa.

Segítségével ezek a hősök lehet elérni a céljait gyorsabb.

Játék Total War Shogun bemutatott jó minőségű grafika, nem lehetséges, a legjobb minőségű a részletek. Zene, ami nem kevésbé fontos, hogy a játékmenet is jó formában.

Letöltheti Total War Shogun, nem vesztegeti idejét, és vezet a hadsereg, hogy kezdődik a harc az elismerését a klán. És ne felejtsük el, hogy konzultáljon a játék Shogun: Total War barátok.

Sok szerencsét játék!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more